2777
2789
عنوان

طلسم و جادو واقعیت داره❓️

201 بازدید | 29 پست

ما یه مدت همش مشکل داشتیم تو زندگی چه از نظر روابطمون چه مالی چند جا شکست بزرگ خوردیم، لوازم خونمون از یخچال بگیر تا ماشین ظرفشویی و ... خراب میشد، و پسر کوچیکم هم بی علت گریه و جیغ و ناراحتی تا چند ماه داشت. خودمم هم حس میکردم اینهمه مشکل واسه ما آخه؟ اواخر شوهرم سرکارش هم به مشکل خورده بود افسرده شده بود میگفت بیا جدا شیم هرچی دارم واسه تو و بچه ها، من نحسم من بدشانسم و ...

خلاصه همش دعوا و افسردگی و ...

تا یه روز یکی از دوستامون اومد با خانومش خونمون، خیلی توی این امور هست البته بصورت علمی ، مثلا چاکراه و فرکانس و ...

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

به من و شوهرم گفت چشمهاتون را ببنید و انرژی را از نوک پاتون حس کنید تا بالا. من بعد از ۱۰ دقیقه با چندتا گیر رسیدم به سر ولی شوهرم نه..به من گفت تا چاکراهای ۶ ام باز هست واسه تو.

حالا گذشته از حرف اون من خودم حس ششم قوی دارم ک خیلی چیزها را حس میکنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما از اتفاقهای زندگی نگفتیم براش فقط میدید پسرم الکی گریه می کنه.

چند روز بعد زنگ زد به شوهرم گفت طلسم داشتید من بازش کردم پسرتون از این ببعد آروم میشه مگر چیزهایی که تو حافظه اش از تصاویر قبلی که براش میساختن باشه.

به من و شوهرم گفت چشمهاتون را ببنید و انرژی را از نوک پاتون حس کنید تا بالا. من بعد از ۱۰ دقیقه با چ ...

شما که حس ششم قوی دارین میتونم یه سوال ازت بپرسم؟

اینجا هم دوست نداری شخصی ازت بپرسم،لطفاا

از اون روز بچه ام ۶۰، ۷۰ درصد بهتر شد. میخواستم بدونم واقعیت داره؟ تجربه دارید شما؟

یعنی چی؟خوب باید کارهای مثبت داشته باشه براتونمن خیلی دوست دارم روی ضمیر ناخوآگاهم کار کنم اما هیچ م ...

ممکنه شخص مقابل در اثر اشتباه خودش، آسیب بزنه به خودش. اونوقت کارماش برا منم هست.

من خودم برا کسی کاری نمیکنم اما اگه بخوای استادم رو معرفی میکنم

ممکنه شخص مقابل در اثر اشتباه خودش، آسیب بزنه به خودش. اونوقت کارماش برا منم هست.من خودم برا کسی کار ...

اینکه انرژی رو بایستند چشم از نوک پا به سر ببریم یعنی چی چجوری به کار خاصی کنیم 

یا چه اتفاقی میفته

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بله داره ولی میتونید باطلش کنید

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
تا خدا نخواد جادو هم هیچ کاری نمیتونه بکنه

مسلام این میمونه بگیم درسته این غذا فاسده اما چون ادا نمیخواد اگر بخوریم مریض نمیشیم

این اتفاق میوفته لثرش هم نیذاره اما با اعمالی ک خود خدا کفته از قبل میتونیم پیشگیری کنبم

آنیلیام