2777
2789
عنوان

یعنی یه حس ششمی نیست 😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زینب و علی ازدواج داریم؟دوستم داره ؟هم دانشگاهی هستیم راجع به من با مادرش حرف زده؟🥲

اگه تو رابطه این بله

دیگه بچه خوبی شدم)) ایدی تلگرامم @fati200030 حس ششم) ای کاش هرکسی خیانت میکرد حکمش اعدام بود چه زن چه مردد 

یه حس ششم بگه من متولد چه ماهی ام 😊

عزیزم شماحست خوبه من طلاق دارم یانه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
کراشم تو دانشگاه هست و همو فالو داریم تو اینستا عزیزم با کارت گفتی یا حس ششم؟❤️🥹

کارت تو نینی سایت ممنوعه

با حس گفتم

دیگه بچه خوبی شدم)) ایدی تلگرامم @fati200030 حس ششم) ای کاش هرکسی خیانت میکرد حکمش اعدام بود چه زن چه مردد 

کارت تو نینی سایت ممنوعهبا حس گفتم

میشه بگی چه ماهی میاد جلو چون امسال سال آخرش هست و خرداد فارغ التحصیل میشه ، حاضره به خاطرم طرح اش رو اینجا بگذرونع؟

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️