2777
2789
آزمون معلمی رو دادی یا کنکور فرهنگیان شرکت میخای بکنی؟ کارمند بانک بنظرم کمی پارتی بازی توش باشه

آزمون معلمی میخوام بدم ان شاالله اگر بشه 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرزوم اینه یه دوست داشتم گاهی میرفتم خونه اش و میومد خونه ام خیلی ام صمیمی بودیم

اینو میتونی پیدا کنی. همینجا هم شاید بتونی پیدا کنی. فقط باید رو انتخاب دوستت کمی دقت کنی

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!و همه بریم خدمت امام زم ...

آرزوی قشنگیه.  امام زمان پدر ماست و طبیعتا وقتی بیاد غم دل ها رو میبره. ان شالله شاهد ظهور ایشون باشیم

صداقتت خوبه ولی فرض کن یه غول چراغ جادو اینجا بود و فقط یک آرزوتو برآورده میکرد. بازم همین آرزو رو ...

آره

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد