2777
2789

قبولی دانشگاه که بهش رسیدم...اما متاسفانه اینجا عاشق یک نفر شدم که ۱۵۰۰ کیلومتر ازم دورتره و هیچ امیدی به ازدواجمون ندارممم💔و با اینکه الان دارم آرزوم رو زندگی میکنم هیچ شوقی واسش ندارم 😑

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه رو نداشت هم عیب ندارهماشین هم در حد یه تومن اینو دیگه همه میتونن بخرن !خودم اگه بابام خونه و ما ...

من به عنوان یه جوون که ادمهای جدی و پر تلاش دیدم الان که میبینم اونا این ماشین رو ندارن یعنی اینا مشکل دارن؟

بهش میگن زندگی مشترک. کم کم با تلاش و حمایت هم زندگی رو میسازن. اگه قرار بود زندگی یکیشون کامل  باشه سمت ازدواج نمیومد

دیگه من هر کسی نیستم هر کی منو بخواد باید اینا رو داشته باشه

من نگفتم شما سطح پایینه. جسارت هم نمیکنم ولی اکثر دخترا همین دید رو دارن. اونوقت پسر مردم با چه امیدی بیاد سمت ازدواج تهش میشه همین روابط خیابونی. چون همه دخترا تا دقیقه اخر نمیتونن منتظر خواستگار مناسب باشن. چقد به خدا اعتماد داری؟

قبولی دانشگاه که بهش رسیدم...اما متاسفانه اینجا عاشق یک نفر شدم که ۱۵۰۰ کیلومتر ازم دورتره و هیچ امی ...

راستشو بگم ربطی به عاشق شدنت نداره. کلا ما خیلی ارزو ها رو حساب جهلمون نسبت به اون واقعیت میسازیم وقتی که بهش میرسیم بعد یه مدت انگیزه مون میپره برامون تکراری میشه. مثلا همین پسره وقتی که بهش برسی و عیب هاشو تو زندگی مشترک ببینی شاید بگی تو ارزوم زندگی میکنم ولی حس خوب ندارم یا بگی چقد ساده بودم عاشق این ادم شدم.

پس با کلمه عشق و عاشقی خودتو گول نزن سعی که از فرصتی که داره بهترین استفاده رو بکنی

بابام هم همش نصیحتم میکنه میگه عاشقی رو ولش کن 

برو ایندتو بساز پولدار و خوشبخت شو همه حسرتت رو بخورن ولی قلبم که این حرفا حالیش نمیشه💔🥲

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️