2777
2789

مبارکتون باشه از هزینه پروتز سینه تو تریتا خبر نداربن؟ ممکنه اسم جراحتونم بگین البته اگه راضی این

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ورمش زیاده فشنگ الان دیدم گرد شده شکمم پس میره؟خیلی خوشحالم کردی کلی ناراحت بودم البتع مشخصه و ...

ن گلم من فقط گن جنس ایتالیایی خریدم زیرش قزل می‌خورد من خیلی زجر کشیدم برا این عمل دو ماه طول کشید شکمم بسته بشه باز بود و عفونت کرده بود ، خیلی درد کشیدم چند بار داشتم میرفتم تو کما که بدادم رسیدن عمل سختی بود ولی از اون شکم و گنده و آویزون خبری نیست خوشحالم من با وزن ۸۴ کیلو عمل کردم هنوز اضافه وزن دارم البته فقط بازو هام تپله که دارم با رژیم و ورزش آب میکنم

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

مبارک باشه استارتر 

یک سوال برام پیش اومد 

وزنتون زیاد نبوده با رژیم نتونستید صافش کنید شکم رو ؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15079755&slug=%D8%AE%D8%AA%D9%85-363825983  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).🇵🇸free Palestine🇵🇸

ن گلم من فقط گن جنس ایتالیایی خریدم زیرش قزل می‌خورد من خیلی زجر کشیدم برا این عمل دو ماه طول کشید ش ...

اخه به من گفته روی گن شکم بند ببند تا یکماه 

من نخریدم  گن و خود دکترم داد تو بیمازستان 

کاربر قدیمی اَم 
مبارک باشه استارتر یک سوال برام پیش اومد وزنتون زیاد نبوده با رژیم نتونستید صافش کنید شکم رو ؟

ممنون عزیزم وزنم بالا نبود دست و پا لاغر شکم گنده و پوست اویزون با ورزش جم نمیشد که

کاربر قدیمی اَم 
هزینش چقدر شد؟؟؟

من ۷۶ میلیون عملم شد ، ۲۸ میلیون بیمارستان خصوصی ، ۶ میلیون هزینه گن و دارو ، البته ماساژ از بیرون هم باید بیاند ماساژت بدن روزی چند بار ولی من از این هزینه معاف شدم شوهرم بلد بود ، هر ساعت ماساژ از ۸۰۰ به بالا شروع میشه ، خیلی عمل گرونیه ولی ارزش داره

تازه بعد عمل مرتب باید پماد و ...بزنی جا بخیه نمونه که هزینه اونا هم جدا حساب میشه

ن گلم من فقط گن جنس ایتالیایی خریدم زیرش قزل می‌خورد من خیلی زجر کشیدم برا این عمل دو ماه طول کشید ش ...

گن شما ازین فنردارها بود که سه چهار ردیف ردیف غزن میخوره؟؟؟ 

کاربر قدیمی اَم 
اخه به من گفته روی گن شکم بند ببند تا یکماه من نخریدم گن و خود دکترم داد تو بیمازستان

ن من جایی که رفتم خیلی تیغ میزدن و گن ندادن گفتن برو بخر ، به دکترم گفتم شکم بند دیگه ببندم گفت لازم نیست ، حتی دکتر من گفت تا ۲ ماه شکم بند لازمه بعدش لازم نیست

من ۷۶ میلیون عملم شد ، ۲۸ میلیون بیمارستان خصوصی ، ۶ میلیون هزینه گن و دارو ، البته ماساژ از بیرون ه ...

چقدر خوب قیمتش .جراح پلاستیک عنل کردی یا عمومی؟

کاربر قدیمی اَم 
من ۷۶ میلیون عملم شد ، ۲۸ میلیون بیمارستان خصوصی ، ۶ میلیون هزینه گن و دارو ، البته ماساژ از بیرون ه ...

پماد ترمیم چی زدین سیکالیفت اون خوبه؟ از کی بزنم ؟

کاربر قدیمی اَم 
گن شما ازین فنردارها بود که سه چهار ردیف ردیف غزن میخوره؟؟؟

بله گلم به من یه سایز بزرگ داده بود بعد عمل همون موقع آخرین ردیف غزن بستم ، یعنی از داخل اولی ، بعد هی تنگش میکردم هفته ای ۲ سانت اگه اشتباه نکنم

ممنون عزیزم وزنم بالا نبود دست و پا لاغر شکم گنده و پوست اویزون با ورزش جم نمیشد که

اهاان پس کار خوبی کردین خیلیم عالی🌸

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15079755&slug=%D8%AE%D8%AA%D9%85-363825983  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).🇵🇸free Palestine🇵🇸

بله گلم به من یه سایز بزرگ داده بود بعد عمل همون موقع آخرین ردیف غزن بستم ، یعنی از داخل اولی ، بعد ...

اخه من ازونام دارم پس منم اونو ببندم

کاربر قدیمی اَم