2777
2789
پماد ترمیم چی زدین سیکالیفت اون خوبه؟ از کی بزنم ؟

بخدا یادم نیست از بس که ۲ ماه قرص و دوای مختلف خوردم ، چون زخمام خوب نمیشد دکترم میگفت زیاد نزن تا زخما بسته بشه

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوب قیمتش .جراح پلاستیک عنل کردی یا عمومی؟

جراح عمومی بود ، دکتر سید علیرضا امیران ، من فقط لیپو ابدو بودم رو کارش خیلی حساسه ، ۷ ساعت تو اتاق عمل بودم خیلی ظریف کار کرد ، بخیه رو هم گرد و قشنگ درآورد

خوشبحالتون پولدارین ما بدبختا حتی اگه دردش رو هم به جون بخریم باز پولشو نداریم 😑

من وام گرفتم عزیزم ، مرکزی که عمل کردم با مهر ایران قرارداد داشت ۷۶ میلیون هزینه عمل رو وام گرفتم دارم قسطاش رو میدم

من وام گرفتم عزیزم ، مرکزی که عمل کردم با مهر ایران قرارداد داشت ۷۶ میلیون هزینه عمل رو وام گرفتم دا ...

خب وام هم بالاخره باید یه پولی باشه که قسطاش رو آدم بده

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

اخه من ازونام دارم پس منم اونو ببندم

مهم همونیه که بعد عمل باید ببندی همون آستین حلقه ای ش ورت داره ، من از بس درد داشتم حتی نمیتونستم قسمت شورتش رو ببندم ، ۱۲ روز درن بهم وصل بود و خونابه میومد درن هم عفونت کرده بود تا در آورد

خب وام هم بالاخره باید یه پولی باشه که قسطاش رو آدم بده

من دارم بسختی قسط میدم وبی عوضش روحیم شاد شده ، اعتماد بنفس پیدا کردم و به معنی واقعی کلمه دارم از زندگی لذت میبرم قبلا یه مرده متحرک و بی هدف بودم که اصلا خودم رو دوست نداشتم ، کل زندگی رژیم بودم آخرشم شکم بزرگ داشتم

اره شکمم بزرگ بود قد ۱۶۰ وزن ۶۸ دست و پا بشدتتتت لاغر اما شکم بزرگ

خیلی خیلی مبارکتون باشه .من قراره ۲۰ اسفند عمل کنم اما از الان از دردش میترسم .من تزریق باسن ندارم با اینکه باسنم کوچیکه .اما از درد و دوره نقاهتش میترسم.فقط ابرو و لیپو دارم 

ماساژ لیپو خیلی دردناکه ؟ یعتی با شیاف قابل تحمل نیست؟

خیلی خیلی مبارکتون باشه .من قراره ۲۰ اسفند عمل کنم اما از الان از دردش میترسم .من تزریق باسن ندارم ب ...

مرسی عزیزم.تزریق خیلی درد نداره اما مراقبتش سخته .ولی نگم از لیپو پشت و ماساژشششش درد وحشتناک داشت اما دیگه تموم شد بع بعدش فکر کن .تو اینه بری دیگه یادت نمیاد درداد

کاربر قدیمی اَم 
مرسی عزیزم.تزریق خیلی درد نداره اما مراقبتش سخته .ولی نگم از لیپو پشت و ماساژشششش درد وحشتناک داشت ا ...

پرستار میاد برای ماساژ؟ ماساژ تا چن روزه؟ ابدو چی درد نداره؟ ببخشید سوال زیاد میپرسم. خیلی استرس دارم .

پرستار میاد برای ماساژ؟ ماساژ تا چن روزه؟ ابدو چی درد نداره؟ ببخشید سوال زیاد میپرسم. خیلی استرس دار ...

بله پرستار میاد برای ماساژ ابدو درد نداره  لیپو دردش بیشتره  ماساژ تا ۱۰ روز بعد عمل  درد زیادی داره 

کاربر قدیمی اَم 
بالای ۱۵۰ درنظر بگیر

کدوم شهری؟؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑