2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه ادم یه شبه تغییر میکنه؟؟ الان میگه بچه میخوام بعد که شد میگه نمیخوام ؟؟ خودتون فکر کنید شما ...

بله سر خونه زندگیم نرفتم هنوز 

طبق حرف استارتر که اینجوریه مگه میشه طرف اقدام کنه بعد یهو نخواد؟

خوشگلم تو بچه بی پدر نمیخوای درسته؟خب اونم بچه نمیخوادیکم آروم باش سعی کن درست فکر کنی عزیزم

نه من برام بود و نبودش دیگه مهم نیست با پا لگد زد تو شکمم من دیگه نمیخوامش فقط بچمو نگه میدارم

اسی نکنیا :)نی نیت حق زندگی داره 🥺تورو خدا یه مادر قوی باش براش بهترین زندگی بساز دوتایی لذت ببرین

من بمیرمم بچمو سقط نمیکنم خودم تنهایی میرم سرکار و بزرگش میکنم حسرت دیدن بچه رو بدلش میزارم

نه من برام بود و نبودش دیگه مهم نیست با پا لگد زد تو شکمم من دیگه نمیخوامش فقط بچمو نگه میدارم

خب تو که فکراتو کردی و بچتو میخوای دیگه چرا نظر دیگرانو میپرسی تا حامله ای که نمیتونه طلاقت بده بعدم دوسال بچت پیشته و ازت میگیرش و طلاقت میده 

عزیزم اصلا بچه نداری ؟ خودش میگه قانون مرد

نه ندارم.قول داده عید بزاره منم منتظرم ببینم میزنه زیرش یا نه.گفتم نزاری از زندگیت میرم حتی بدون طلاق ولت میکنم.قانون حق طلاقو ب مرد داده ولی برای طلاق باید عدله کافی داشته باشه.شهر هرت نی 

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
خب تو که فکراتو کردی و بچتو میخوای دیگه چرا نظر دیگرانو میپرسی تا حامله ای که نمیتونه طلاقت بده بعدم ...

نه دوست خودم تو طلاق جدا شد من میترسم از خشم خدا میترسم از قتل

نه ندارم.قول داده عید بزاره منم منتظرم ببینم میزنه زیرش یا نه.گفتم نزاری از زندگیت میرم حتی بدون طلا ...

نه عزیزم مرد بی دلیل میتونه زنو طلاق بوه توی کروم هم خودم خوندم اره اگه دوست داری مادرشی اون حق نداره محرومت کنه

یعنی تا لحظه ای که فهمید حامله ای بچه میخواست مشکلیم باهم نداشتید بعد که حامله شدی یهم گفت نمیخوامت ...

عزیزم نه هیچ وقت حرف جدایی نمیزد خودش پیشنهاد بچه داد دوماه اقدام کردیم همیشه بسم الله میگفت ولی اینطور شد