2777
2789

من رابطم با خانوادش خوبه ولی گاهی حس میکنم دوس داره تنها بره

وقتیم تنها میره کلی حس بد میگیرم خیلی دلم میخاد بدونم چیا میگن بهم 

گاهی اوقات خوبه تنها بره

وقتی ما خانمها نیاز داریم یسری حرفارو به مادرمون بزنیم بلعکس همسرمون هم ین نیاز رو داره

اگه تو زندگیت تاثیر منفی نمیزاره خیلی حساس نشو و بزار گاهی اوقات تنها بره خونه مادرش

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت کاملا نرماله ....

اونی که غیر نرماله شمایی 😂 

اخه دختر خوب چی دارن بگن ...ی کم درد و دل میکنن فوقش غیبت چهارتا ادم راهم میکنن ...طبیعیه ک گاهی ادم دلش بخواد بدون همسرش بره خونه مادرش .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هرکسی نیاز داره با خانواده اش تنها باشه حرفایی بزنن که بین خودشونه مطمئنا خودتم با خانواده‌ات دوست داری بعضی وقتا تنها باشی پس به این چیزا گیر نده خودتو اذیت نکن

مردا بعضی وقتا دوست دارن با مادرشون تنها باشن دوباره مثل مجردی خودشونو لوس کنن 

طبیعیه همونطور که ما تنها میریم خونه مادرمون ، زیاد هم تنها میریم و اینو دوست داریم راحتیم حرف ناگفته داریم ، مردا هم دوست دارن تنها برن خونه مادرشون گپی بزنن خلوتی کنن یا حتی اگه موضوعی هست که خانوادگیه با هم حرف بزنن

به قرآن حسرت به دل موندم شوهرم اینطوری باشه خودش تنهایی بره خونه والدینش و خواهر برادرش خواهرررر ....

البته من شوووهرررر نداررم 🌝🌝🤣🤣🤣🤣🤣🤣...

خوبه که مردم از خداشونه ریخت خانواده شوهرشون رو تماشا نکنن والا گلممم ولی اگر شوهرتون شستشو***مغزی میدن دورازجونتون این اجازه رو ندین اما اگر دخالت‌ها نیست نه اجازه داره بره تنهایی اگر دهن بین نیست همسرتون عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

شوهر منم تنها میره منم میلی ب رفتن ندارم همون تنها برن ور دل ننه شون غیبتا رو بکنن بهتر ک ما نباشیم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶