2777
2789

از هیچی نترس بگو طلاق بده خدا با تو و بچته.تو دادگاه بفهمن دلیل طلاق چیه پدرشو درمیارن مخصوصا با این طرح فرزند اوری ک سقط ممنوعه و زندان میندازنش.هیچ غلطی نمیکنه این ادم مودیه یه کم ب زبون بگیرش تا مودش عوض شه ۲ روز دیگه یادش میره.عجب گیری افتادیم ما زنا‌.شوهر منم نمیزاره بچه بیارم درکت میکنم بخدا

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
عزیزم من باهاش حرفی ندارم خیلی کوتاه اومدم دیگه برامبچم مهم اگه نمیتونست نباید منو باردار میکرد

خوشگلم تو بچه بی پدر نمیخوای درسته؟

خب اونم بچه نمیخواد

یکم آروم باش سعی کن درست فکر کنی عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه عیبی داره؟الان که نمیشه جون بچه رو گرفت پدرشم متاسفانه نرمال نبوده خیلی خوبه آدم با پدر مادر بزرگ ...

مادرش چی نرماله؟؟ وقتی میدونه شوهرش چه جور ادمیه چرا یه بچه رو میارن تو بدبختیشون ؟؟ این مادر تنها میتونه بچه بزرگ کنه؟؟

خودش بچه میخواست خودش خواست پس گناهش چی ؟

ینی خودتون با مشورت هم بچه میخواستین؟ 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

مادرش چی نرماله؟؟ وقتی میدونه شوهرش چه جور ادمیه چرا یه بچه رو میارن تو بدبختیشون ؟؟ این مادر تنها م ...

عزیزم گفت که تو اقدام بودن ناخواسته که نبوده(گرچه چیزی به اسم ناخواسته وجود نداره)

کلش بهترین دوره نیست چنوقت دیگ ویارت شروع میشه ایا این اقا پشتت هست نه نیست. چرا برای مردای بی لیاقت ...

کسی از فرداش خاره شوهرم انقدر خودشو خوب و عاشقنشون میداد دیگه برام مهم نیست