2777
2789
شوهرم خانواده ای نداره خانواده خودمم نمیگم بهشون خودم رو مای خودم وایمیسم

هرچی صلاحه همون بشه

عزت خودتو حفظ کن بذار منتتو بکشه تا مادر بچه ش بشی.

زندگی سخته خواهرم و سخت ترم میشه.

اونم یه مرده شاید واقعا در توانش نیست مسئولیت یه نفرو تا آخر عمر به گردن بگیره

بشین حرف بزن باهاش خانومم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چکار کنم ی ساله ازدواج کردم شوهرم خودش عاشق بچه بود حالا میگه یا سقطش کن یا خودت بزرگش کن چکار ...

یعنی تا لحظه ای که فهمید حامله ای بچه میخواست مشکلیم باهم نداشتید بعد که حامله شدی یهم گفت نمیخوامت بچه هم نمیخوام؟؟

حالا چکار کنم ی ساله ازدواج کردم شوهرم خودش عاشق بچه بود حالا میگه یا سقطش کن یا خودت بزرگش کن چکار ...

سقطش کن تا دیر نشده. از الان زده زیرش. بچه هزارتا دردسر داره بدبختت میکنه هی میخاد سرکوفت بزنه سرت. خب شرایطشو نداری چرا مواظب نیستی

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

هرچی صلاحه همون بشهعزت خودتو حفظ کن بذار منتتو بکشه تا مادر بچه ش بشی.زندگی سخته خواهرم و سخت ترم می ...

عزیزم من باهاش حرفی ندارم خیلی کوتاه اومدم دیگه برامبچم مهم اگه نمیتونست نباید منو باردار میکرد 

بچه بی پدر؟؟

چه عیبی داره؟الان که نمیشه جون بچه رو گرفت پدرشم متاسفانه نرمال نبوده 

خیلی خوبه آدم با پدر مادر بزرگ بشه ولی الان چاره چیه؟

این پدر برای پدری کردن نرمال نیست واقعا

ب نظرم نه التماس کن و نه چرا چرا 

فقط بگو هر کاری کدصلاح می‌دونی انجام بده 

و بعد آروم باش و عادی تا خودش بیاد سمتت

نترس احتمالا شوک شده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
توروخدا برام خواهری کنید مگه بارداری بهترین دوران ی زن نیست پس چرا از دیروز خون به جیگر من کرد پس او ...

کلش بهترین دوره نیست چنوقت دیگ ویارت شروع میشه ایا این اقا پشتت هست نه نیست. چرا برای مردای بی لیاقت بچه میارین. چرا خودتون رو بخاطر مرد ذلیل میکنین. الان اومدی اینجا بگیم نه گناه داره سقطش نکن. من به شخصه اینو نمیگم خود دانی

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

من بودم بچمو به دندون میکشیدم خودمم ازش جدا میشدم بچنو عین دسته گل بزرگ میکرد همچین پدری نداشته باشه ...

اره حسرت دیدنشو به دلش میزارم فقط خدا کنه سالم بدنیا بیاد