2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 89101 بازدید | 429 پست
اره دیگه میترسه یکی ب من نگاه کنهاخه زمانی ک دوس بودیم همه دوستاش دوسم داشتن میگفتن نازه اون زمون کپ ...

برگرد ب همون دختر شاد قبلیت ک حسابی ب خوش می‌رسید شیک می‌پوشید 

حرف منو یادت بمونه مرد جماعت باید عین سگ دست آموز دنبال خودت بدوونیش اون شوهرته تو میدونی سلیقه اش چیه رگ خوابش کدومه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر میگه هر چی گفته گفتم چشم هر چی خواسته ن نگفتمحتی رنگ مو هم نذاشتم شوهرش تنوع طلبه بعد از اون ...

همون دیگه زیادی م به مرد نباید گفت چشم 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
برگرد ب همون دختر شاد قبلیت ک حسابی ب خوش می‌رسید شیک می‌پوشید حرف منو یادت بمونه مرد جماعت باید عین ...

دقیقا .مردا باید ترس از دست دادن داشته باشن وگرنه هوا برشون میداره .بهترینشونم بی جنبه س زیاد رو بدی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ازینا زیاد دیدم تو خیابون والا قشنگی ندیدم من .

❤️❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برگرد ب همون دختر شاد قبلیت ک حسابی ب خوش می‌رسید شیک می‌پوشید حرف منو یادت بمونه مرد جماعت باید عین ...

انگار خیلی از اون زمان دور شدم.هنوز ترس دارم

کم کم فک کنم باید پیش برم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا .مردا باید ترس از دست دادن داشته باشن وگرنه هوا برشون میداره .بهترینشونم بی جنبه س زیاد رو بدی

باید کم کم پیش برم

تو دلم ترس هست زیاد

ماشاالله چه دختر نازی داری

ممنونم.باش چتاشو بزارم

دخترت خیلی نازه شبیه خودته خدا بچه هاتو واسه ات حفظ کنه

❤️❤️❤️❤️

انگار خیلی از اون زمان دور شدم.هنوز ترس دارمکم کم فک کنم باید پیش برم

از ترسها و محدودیتها دور شو همه چی اولش ترس داره مهم اینه اعتماد ب نفس داشته باشی تو حق زندگی داری حق انتخاب 

اینا رو از خودت نگیر