2777
2789

خودم انواع آش ها رو خوب درست میکنم

تو همشون هم عصاره قلم خونگی میریزم با پودر جوپرک هم لعابدار میشن هم خوش طعم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قورمه سبزی یکی ک همه چیشو ب اندازه میریزم ینی لوبیاشو اندازه میکنم ابش همه چیش دوم اینکه سبزیشو زیاد تفت میدم اگه فریزری هم باشه بازم موقع پخت ی تفتش میدم و اینکه چرب و پرروغن درست میکنم

قرمه سبزی .  تو یخچال همیشه شنبلیله خشک دارم آخر سر ها ی قاشق کوچیک میریزم تو روغن تفت میدم اضافه خورشت میکنم 

ی آشپز بهم میگفت حتما همیشه تو خورشت ها و مرغ لیمو عمانی بنداز واقعا عالی میشه و اگر نبود کمی آبلیمو در آخر 

توی خورشت ها همیشه رب و خوب تفت بدید ک خامی اش در بیاد کلا هر چی با صبر و حوصله غذا درست کنی عالی میشه 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

من غذاهام بگیر نگیر داره

یبار خیلی خوشمزه میشه یبارم نه

جالبیش اینه مواد همونه آشپزم همون ولی هردفعه غذاها متفاوت😅

عاشقتم هرچند که بشم محکوم"عاشقتم ای مقتدر مظلوم❤🌷❤

یه تاپیک بدرد بخور حالا شما آش دوغتو آموزش بده لطفا

آش دوغ رسپی های مختلفی داره اما من اینجوری درست میکنم

دوغ ترش و ماست رو با همزن کاملا هم میزنم اگه سفت بود آب اضافه میکنم تا رقیق بشه

یه تخم مرغ رو با یه قاشق پر آرد کاملا هم میزنم بعد به دوغ اضافه میکنم

برنج نیم دونه هم اضافه میکنم و میذارم رو حرارت و تو یه جهت آروم هم میزنم تا نبره و جوش بیاد جوش که اومد سبزی آش و نخود پخته شده و استاک گوشت و سیر رنده شده و فلفل  و نمک اضافه میکنم بار به حدی روی حرارت هم میزنم تا دوباره جوش بیاد و بعد نیاز به هم زدن نداره و ده دقیقه قبل از خاموش کردن دومشت سبزی خام دیگه اضافه میکنم تا زیر دندون بیاد و به آش مزه تازگی بده به غلظت دلخواه که رسید خاموش میکنم

من غذاهام بگیر نگیر دارهیبار خیلی خوشمزه میشه یبارم نهجالبیش اینه مواد همونه آشپزم همون ولی هردفعه غ ...

احتمالا یه بار با حوصله و دقت درست میکنید

یه بار سرسری