همیشه همه چی فقط گرون میشه ارزونی اصلا نداریم حتی اب خوردن هم میره بالا
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بودجه تعیین میکنند بعد کسری میارن برای جبرانش دلار میبرن بالا دیروز دلار 74هزار تومان بود
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
یعنی زودتر ماشین بگیرم؟؟؟ بخوام ماشین بفروشم مدل بالاتر بگیرم شاید 2ماه طول بکشه تا اون مدت یعنی رفت ...
بگیری حتی سود نکنی ضرر هم نمیکنی
سکه شده 53500 موندم سکه بگیرم یا حبابه یا بدم ماشین گیج شدم
هیچی حباب نیست واقعیت تلخ جامعه ماست