2777
2789

داشتم بیسکویت میخوردم که برقو روشن کردم دیدم پر مورچه هست خدااا 😭

اونم باردار

چیکار کنم خوردمش

با این خونه چیکار کنم چرا این موقع سال باید این همه مورچه باشه 

هرچی پودر و اینا میریزیم و میکشیم شون بیشتر میشه کمتر نه 😭

مسموم که نمیشم؟ 

وای خدااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قورتش دادی؟ چیزیت نشد؟

تاریک بود و نگاه نکردم لقمه کردم 

گاز که زدم از صداش فهمیدم ولی همون لحظه هم نفهمیدم قورت دادم بعد نصفشو لایه لقمه دیدم 

بعد لامپو روشن کردم جا نونی رو نگاه کردم دیدم پر سوسکه

خونه قبلیمون پر از سوسک ریز بود و وقتی ما رفتیم نمیدونستیم سوسک ریز داره ،هر دارویی استفاده کردم ریشه کن نشدن تا از اون خونه پاشدیم دیگه

چون تجربه اش رو دارم بهت میگم راهش فقط اینه که خونه مورچه ها رو پیدا کنین از اونجا ببندید راهو . توی حیاط یا کنار خونتون فروشگاه و مغازه هست؟ ممکنه بخاطر اونجا باشه.

عزیزم همه مواد غذایی رو باید بذاری یخچال . راهی جز این نداری . وسایلی که رطوبت دارن رو هم باید مراقب باشی داخلشون مورچه نره مثلا همیشه خشکشون کنی .و هر روز خونه رو جارو کن و وسایلت رو چک کن .لباساتو همیشه تکان بده بعد بپوش . 

مورچه خوردی هم چیزیت نمیشه ولی دیگه مراقب باش اتفاق نیفته .

حتما زودتر خونشون رو پیدا کنید که از بین برن چون بعدا که بچه تو خونه باشه ممکنه تو گوش بچه یا تو لباساش برن ....

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑