2777
2789
عنوان

چه غذایی رو عالی درست میکنید فوت کوزه گریش رو بگید تا همه یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست
منم پیتزا رو خوشمزه درست میکنم اما نون سنتی نه تا حالا امتحان نکردممیتونید رسپی یکیشونو برامون بذاری ...

دوتا از معروف هاش

نون خلفه

رشته خوشکار

هردوتاش هم یه لیوان ارد گندم یه لیوان ارد برنج

توی اولی کدو داره و ماست ترش جای مخمر

توی دومی غلیظ هست ولی خمیر نیست و با شونه رشته خوشکار فرم میدی و بعدش داخلش رو پر میکنی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینقد دوس دارم رشته خشکار یاد بگیرم 🥺

تا به غلظت درست برسونی پدرت درمیاد

ولی رازش سطح به شدت داغه

حالا اگر ماهیتابه باشه یا سطح مسی باید به شدت داغ باشه که از همونوری که شروع کردی از همون ور سریع برداری وگرنه داغ نباشه میچسبه به سطح و خراب میشه

راز خوشمزگی هم آزد برنج هست که طعم بگیره وگرنه با آرد گندم مزه تون لواش میده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

تا به غلظت درست برسونی پدرت درمیادولی رازش سطح به شدت داغهحالا اگر ماهیتابه باشه یا سطح مسی باید به ...

رشته خشکار رو بنظرم باید از رو دست یه خبره نگاه کرد و یاد گرفت

چندین بار فیلماشو نگاه کردم اما جرات نکردم درستش کنم

اراگل عزیزم امیدوارم درسلامتی به سرببری اون برجستگی سقف دهانت چقد بود واز چی بود؟

سلام عزیزم نمیدونم والا خودش اومد خودشم رفت😂

البته یه کوچولو باقی مونده منم پیگیرش نشدم

از نظر دیگران چندتا از غذاها عالی میشه 

یکیش خورشت قیمه هست که توش گلاب و دارچین و عرق هِل و زعفران میریزم 

یکیش قرمه سبزی هام هست که توش زیره و فلفل سیاه میریزم و برای چاشنی ام لواشک ميندازم توش

یکیش خورشت کرفس هست توش آلوهای ملس ميندازم وقتی پخته شد آلوهارو در میارم هسته شون رو جدا میکنم خودِ آلوهارو لِه میکنم میریزم توی خورشت انقدر لعاب میده به خورشت و بسیار خوش طعم میشه 

یکی دیگه از غذاهایی ام که میگن خفن درست میکنی شیرین پلو هست که اونم رمزش تفت دادنه زیاااده هویجش هست و توش خیلی زعفران میریزم و موقع دم انداختن  یه قالب کره میذارم روش تا دم بکشه  

یکی دیگه کتلت هست 

موقعی که سیب زمینی و پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده ورز دادم و قاطی کردم با گوشت کوبم میکوبمشون تا یکدست بشن و لِهِ لِه 

و سبزی خشک هم برای کتلت فقط شوید میریزم 

عااالی میشه، با این روش که میکوبم موادشو حتی یدونه تخم مرغ و آرد نخودچی ام نمیزنم و اصصصلا وا نمیره موقع سرخ شدن