2777
2789
عنوان

پسرهمسایمون بیچاره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3435 بازدید | 187 پست
انشالله بعد از یک سال هنوز کنار نیومدم باهاش .

حتما خیلی وابسته بودی عزیزدلم

راستش داغ برادرم پوست ماهارو کلفت کرد! یادمه مادر بزرگم و عمم وقتی فوت شدن مجلس سردی داشتن! اللبته عمه من برخلاف عمه شما چندان محبوب نبود خدابیامرز ولی مادربزرگمو خیلی دوس داشتیم! اما خب دیگه پوستمون کلفت شده بود

فقط یادمه اون یکی داداشم که چاقو خورده بود وقتی خبر چاقو خوردنشو شنیدم همون لحظه انگار از زانو به پایین فلج شدم، دیگه نتونستم روی پاهام وایسم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمت کنه برادرتو ! خیلی سخته! شما درک میکنی! اینکه دیگه هیچ جای این دنیا نمیتونی پیداش کنیچند شب ...

الهی بگردم.

دقیقا منم داداش محمدمو از همه ی دنیا بیشتر میخواستم. هنوز عطر محساسنش توی وجودمه اخرین باری که بوسیدمش....خدا صبرت بده .محکومیم به زندگی و انتظار برای روزی که توی یه دنیای بهتر دوباره ببینیمشون و در آغوش بگیریم 🖤😔

چشم به راه...
الهی بگردم.دقیقا منم داداش محمدمو از همه ی دنیا بیشتر میخواستم. هنوز عطر محساسنش توی وجودمه اخرین با ...

ان شاءالله

علت فوت برادرتون چی بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

حتما خیلی وابسته بودی عزیزدلمراستش داغ برادرم پوست ماهارو کلفت کرد! یادمه مادر بزرگم و عمم وقتی فوت ...

نه وابسته نبودم من اصلا ندیده بودمش توی عمرم به جز ۳ بار اونم توی عکسا فقط میدونم چهرش چجوریه 

میگن فردی که فوت شده توی مراسمش حضور داره اون الان منو حتی نمیشناسه تو مراسمش حتما میگه این دختر کی بوده:) 

ببخشید من اصلا پیامتو ندیدم 

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

خدا به داد دل مادرش برسه و به هوش بیاد انشاللا.لطفا بهم ازش خبر بده.اگر خبری شد.خوش خبر باشی انشاللا

چشم‌عزیزم ممنونم تازه توخبرا ماجراش پخش شده بود نگاه کردم میگم گناه داره خونوادش میبینن بیشتر غمشون میشه 

عکس پروفایل منو هرکی عمیقا بشناسه عاشقش میشه

صد در صد 

والا هرکسی لجبازی و عناد رو بزاره کنار و فقط یه ذره هم بشناسه عاشق ایشون میشه .وای ب حال روزی که عمیق بشناسه ..البته که در فهم ما نگنجه 

چشم به راه...