2777
2789
عنوان

پسرهمسایمون بیچاره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 187 پست
الهی برادرت همنشین حضرت علی اکبر باشه. برادرمنم محمد بود..دلم بینهایت تنگه براش..یه فرشته آسمونی بود

نوربه قبرش بباره خدا رحمتش کنه داغ جوون خیلی سخته خداصبرهیچکسو امتحان نکنه باعزیزانش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بیامرزه عمتو عزیزم! منم خالم الان سرطان ریه داره و دکترا جوابش کردن! همش میگم خدا خودت رحم کن وگ ...

عمم تو تنهایی کامل فوت شد 💔🙂

ایشالا اونم خوب بشه نمیدونم جی باید بگم واقعا دلم گرفته

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

اره واقعا پسره که همراش بود همسایه دومی خداروشکر فقط دستش شکسته

خداروشکر

ان شاءالله پسر اینا هم خوب میشه و برمیگرده! تا میتونن دعا کنن باید

ما دعاهامون بی فایده بود چون داداشم درجا تموم کرده بود ولی پنج شش ساعت به ما نمیگفتن! اما خداروشکر همسایه شما فرصت دعا دارن

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

الهی برادرت همنشین حضرت علی اکبر باشه. برادرمنم محمد بود..دلم بینهایت تنگه براش..یه فرشته آسمونی بود

خدا رحمت کنه برادرتو ! خیلی سخته! شما درک میکنی! اینکه دیگه هیچ جای این دنیا نمیتونی پیداش کنی

چند شب پیش خوابشو دیدم که اومده توی خونم، گریه میکردم که داداش جان هرکاری بگی میکنم برات تو فقط بازم بیا خونه من، از بس دلم براش تنگ بود التماسشو میکردم! من این داداشمو از مامان بابامم بیشتر میخواستم! به مردن همه اعضای خانوادم فکر میکردم به جز محمد  

خداروشکران شاءالله پسر اینا هم خوب میشه و برمیگرده! تا میتونن دعا کنن بایدما دعاهامون بی فایده بود چ ...

انشالله انشالله عزیزم خدا ب دلتون صبرارامش بده 

عمم تو تنهایی کامل فوت شد 💔🙂ایشالا اونم خوب بشه نمیدونم جی باید بگم واقعا دلم گرفته

الهی آمین

چرا توی تنهایی؟

الهی آمینچرا توی تنهایی؟

داستانش یخورده طولانیه حوصلت میشه بخونیش؟

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

داستانش یخورده طولانیه حوصلت میشه بخونیش؟

آره عزیزم! اگر شما حوصله نوشتن داشته باشی من حوصله خوندنشو دارم گلم

ازدست دادن عزیز خیلی سخته ما چند ماه پیش ساعت ۱۲ شب رفته بودیم بیمارستان معدم درد میکرد دیدیم بیمارستان خیلی شلوغه تا یه پسر جوونی از بالای پشت بوم وقتی داشته ماهواره تنظیم میکرده یهو تشنج میکنه ازبالا میفته وای خدا مادرش مادرش خدایا مادر چقد بیچاره وبدبخته داشت میگفت دردت بجونم صدام کردی سرم دردمیکرد بلندشم الان اومدم بگو چی میخواستی وای خدایا وای 

آره عزیزم! اگر شما حوصله نوشتن داشته باشی من حوصله خوندنشو دارم گلم

خب پس اوکی .

این عمم بسیار زیبا بوده ،  پدر من  دو سالش بوده عمه من همراه با مادرش میرن روستای مادری خودشون  خواهرشو دیگه ندیده تا مدت های زیاد .پدربزرگ من یه ازدواج ناموفق داشتن و این عمم از خانم اولشون بود . تنها بوده هیچوقت ازدواج نکرده بوده و هیچ خواستگاری رو قبول نمیکرد ، بعد چند مدت مادرشون فوت میشه و بعد از اون افسردگی شدید میگیرن و دو بار سابقه سکته قلبی داشتن گفته بود من اگه یه بار دیگه سکته کنم میمیرم و دقیقا همین اتفاق افتاد ۵ صبح چایی رو میخواسته آماده کنه و نماز صبح هم خونده بود که در اثر سکته قلبی فوت میشن و من جسدشون رو دیدم .

ازدست دادن عزیز خیلی سخته ما چند ماه پیش ساعت ۱۲ شب رفته بودیم بیمارستان معدم درد میکرد دیدیم بیمارس ...

زنده موند؟

خب پس اوکی .این عمم بسیار زیبا بوده ، پدر من دو سالش بوده عمه من همراه با مادرش میرن روستای مادری ...

خدا بهت صبر بده عزیزم! اینکه جسد عزیزتو ببینی خیلی غم انگیزه  

خدا رحمت کنه عمتو

خدا بهت صبر بده عزیزم! اینکه جسد عزیزتو ببینی خیلی غم انگیزه خدا رحمت کنه عمتو

انشالله بعد از یک سال هنوز کنار نیومدم باهاش .