2777
2789
عنوان

پسرهمسایمون بیچاره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 186 پست
شب خیلی سختی رو میگذرونن! یاد اون شبی افتادم که خبر تصادف داداشمو دادنسخت ترین شب زندگیمون بود که آخ ...

روح برادرتون شاد باشه حتما خیلی براتون سخت بوده:)💔

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخ بمیرم واسه دلت خدارحمتش کنه نوربقبرش بباره فرشته ناکام .من بخاطر خواهرش میخواستم برم چون مامان با ...

خدا نکنه عزیزم

خدا همه رفتگانو بیامرزه! الهی پسرتو خدا برات حفظ کنه

حال باباشم بد شده؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

خدا نکنه عزیزمخدا همه رفتگانو بیامرزه! الهی پسرتو خدا برات حفظ کنهحال باباشم بد شده؟

نه باباش ازصبح رفته با پسرش ولی مادرش اینجا بود داشت زجه میزد تا خبرش اوردن گفتن دکتر گفته ضربه مغزی شده اینم ازحال رفت بیچاره بردنش

روح برادرتون شاد باشه حتما خیلی براتون سخت بوده:)💔

خیییییییلی

تا الان تلخ ترین اتفاق زندگیمون بوده! خدا بهمون رحم کنه دیگه از این داغا نبینیم

فامیلمون پاچید اصلا! دیگه دور هم جمع نشدن، مخصوصا که زنش دختر عمم بود و همه جوره تاثیر گذاشت روی همه! زنش حامله بود که داداشم فوت شد

یکی از دختر عمه هام کارش به قرص اعصاب کشید، اکثرا افسردگی گرفتن! داغ جوون یه فامیلو نابود میکنه نه فقط یه خانواده رو!

از دل شوره های اون شب و لحظه ای که خبر فوتش رو دادن که دیگه نگم برات  

خیییییییلیتا الان تلخ ترین اتفاق زندگیمون بوده! خدا بهمون رحم کنه دیگه از این داغا نبینیمفامیلمون پا ...

ایشالا الان که زندگی خوبی داره ، آره خب یخته واقعا تجربه کردم مرگ یکی از عزیزامو ببخشید پیامتو دیر جواب دادم اعلانام زیاد بود اصلا ندیدمش

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

نه باباش ازصبح رفته با پسرش ولی مادرش اینجا بود داشت زجه میزد تا خبرش اوردن گفتن دکتر گفته ضربه مغزی ...

خدا کمکشون کنه  وگرنه حالا حالاها روپا نمیشن

ایشالا الان که زندگی خوبی داره ، آره خب یخته واقعا تجربه کردم مرگ یکی از عزیزامو ببخشید پیامتو دیر ج ...

خواهش میکم عزیزم، اتفاقا اصلا دیر جواب ندادی گلم

شما داغ کیو دیدی؟

خواهش میکم عزیزم، اتفاقا اصلا دیر جواب ندادی گلمشما داغ کیو دیدی؟

من عمم فوت شد بعضی وقتا تو تاپیکام مینویسم راجبش سخت بود برام

دلم کباب بود کبابتر شد 😭😭😭😭

منم همینطورم من خیلی ب خانم فاطمه زهرا  وام البنین مادر اقا حضرت ابوالفضل ارادت خاصی دارم ولی متاسفانه پریودم نمیتونم نماز بخونم فقط دعا میکنم

اگر شلوغه،دوس داری برووجود همسایه اذیت کننده نیست! ولی فامیل هستیادمه وقتی میدیدم مردای فامیل همه جم ...

الهی برادرت همنشین حضرت علی اکبر باشه. برادرمنم محمد بود..دلم بینهایت تنگه براش..یه فرشته آسمونی بود

چشم به راه...
من عمم فوت شد بعضی وقتا تو تاپیکام مینویسم راجبش سخت بود برام

خدا بیامرزه عمتو عزیزم! 

منم خالم الان سرطان ریه داره و دکترا جوابش کردن! همش میگم خدا خودت رحم کن وگرنه اینا نابود میشن! مادربزرگم حالش خیلی خوب نیست، خدایی نکرده خالم طوریش بشه ممکنه برای اونم اتفاق بدی بیافته، از اونور داییم کوچیکم به هردوشون وابستس، مخصوصا به مادربزرگم، فقط خدا میدونه چی به سر اون میاد! رسما خانواده مادریم نابود میشن

البته اول از خدا میخوایم به دختر کوچیکش رحم کنه! فقط 11 سالشه