2777
2789
عنوان

پسرهمسایمون بیچاره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 186 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب خیلی سختی رو میگذرونن! یاد اون شبی افتادم که خبر تصادف داداشمو دادنسخت ترین شب زندگیمون بود که آخ ...

خدابه دلتون صبربده خدا داداشتون رحمت کنه خیلی سخته خدایا چقد سخته من پسرکوچیکم بیدارشده گریه میکنه اوردمش اومدم خونه خوابید نمیدونم دوباره برم پیششون یانه 

اون الان مرده و خودشم نمیدونه که مردهفقط مشکل اینه بقیه ناراحتن مخصوصا خانوادش

خونوادش خیلی گناه دارن خیلی مادرش بردن بیمارستان خواهرش هم فقط جیغ میزنه خودشو ب در دیوار میکوبه

خدابه دلتون صبربده خدا داداشتون رحمت کنه خیلی سخته خدایا چقد سخته من پسرکوچیکم بیدارشده گریه میکنه ا ...

ممنون عزیزم

خونشون شلوغه؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

خونوادش خیلی گناه دارن خیلی مادرش بردن بیمارستان خواهرش هم فقط جیغ میزنه خودشو ب در دیوار میکوبه

خواهرش چند سالشه؟

اره چندتا خانم هستن درحیاطشون باز خیلی ادم وایساده درحیاط

اگر شلوغه،دوس داری برو

وجود همسایه اذیت کننده نیست! ولی فامیل هست

یادمه وقتی میدیدم مردای فامیل همه جمعن ولی داداشم بینشون نیست دلم پاره میشد! اصلا مگه میشد فامیل جمع باشنو محمد خودشو نرسونه  

اگر شلوغه،دوس داری برووجود همسایه اذیت کننده نیست! ولی فامیل هستیادمه وقتی میدیدم مردای فامیل همه جم ...

اخ بمیرم واسه دلت خدارحمتش کنه نوربقبرش بباره فرشته ناکام .من بخاطر خواهرش میخواستم برم چون مامان باباش بیمارستانن مامانش حالش خیلی بده ولی شوهرم گفت نه دیگه نرو