2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192334 بازدید | 296 پست
آره واقعا.. ولی گاهی دلم خیلی برای دخترم میگیره.. حالا که ماشاالله بزرگ شده میگم نکنه خودش عذاب بکشه ...

شایدالان متوجه نشه ولی بعدامتوجه می شه که خودش نیونده

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالا که رنگ بچه رو تا آخر عمرش نبینه

ببین استارتر 

ازدواج اولت رو اگر قصد بازگشت نداری فراموش کن

درسته جوان و سالم هستی و میتونی خیلی زود ازدواج مجدد کنی و انشاالله این بار خوشبخت ترین زن دنیا بشی   

من تاپیک های قبلی ات رو خوندم،

گفته بودی با یه آقایی آشنا شدی که خسیس هست و فقط فکر سواستفاده جنسی هست مثلا ۳ ساعت میره بیابون پارک می‌کنه و یه دست غذای مناسب مهمون ات نمیکنه....

اینا زنگ خطر هست حتی ممکنه متاهل باشه و فقط برای هوس بازی بخوادت

حواس ات رو جمع کن عمرت رو الکی پای مردای هوس باز نذاری

همین چند هفته پیش یه پسر تاپیک زده بود که با یه دختر رابطه داشته بعد ولش کرده رفته با یه دختر دیگه دختر دوم گفته اهل رابطه نیستم و اگر منو میخوای عقدم کن 

پسره هم با خانواده رفته بود خواستگاری و ازدواج کرده بودن.

اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش و به پارتنرت بگو من نمی‌خوام بلاتکلیف باشم و عمرم رو تلف کنم.

اگر منو میخوای زودتر عقد کنیم و نذار تا عقد زیاد بهت نزدیک بشه.

اگر هم دیدی اصلا ازدواجی نیست احتمالا متاهل هست و زود باهاش کات کن برو سراغ یکی دیگه 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اسی چون تاپیک زدی میگم 

اون شوهرت اگ نمیاد سراغ بچه ت کلاهت بنداز هوا . تو باید اتفاقا دور کنی بچتو ازون مریض 

دوم هم که تروخدا بیخیال این پارتنر الانت بشو . انشالله بختت بلند عزیزم هنوز فرصت هست عجله نکن