2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بچها🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولله زرنگ کلاسمون پشت کنکور موند منم نفر دوم کلاس بودم ولی دانشگاه دولتی قبول شدم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

واییییییییییی مشکل منم هست تو کلاسمون یکی هست بیت من و اون رقابته نمیدونم چه کنم

ای واییییی 

رشتت چیههههههه

اقا من و تو کمالگراییم و این خیلیییییی بدههههه

یعنی میخایم تو همه چی اول باشیم 

ولی تنها کسی که بی نقصه خداست و هیچ کس جز اون بی نقص نیست ماام نمیتونیم باشیم

ولله زرنگ کلاسمون پشت کنکور موند منم نفر دوم کلاس بودم ولی دانشگاه دولتی قبول شدم

خودتو تاحالا باهاش مقایسه کردی بودی؟ 

بگی خوشبحالش خیلی میخونه و همه معلما توجهشون به اونه؟ 

معدل تو و اون چند شد؟ 

خودتو تاحالا باهاش مقایسه کردی بودی؟ بگی خوشبحالش خیلی میخونه و همه معلما توجهشون به اونه؟ معدل تو و ...

مقایسه نه ازش خیلی بدم میومد عاشق خودنمایی بود هیچوقت با بقیه همکلاسیاش همدل نبود فقط به فکر خودش بود عین بچه ابتداییا عمل میکرد،  هیچوقت نمیگفتم خوشبحالش چون من خودم وقتی حداکثر ۳ دور میخوندم کنتب رو فول میشدم این بابا باید ۱۵ بار میخوند تا فول بشه ولی همه معلما بهش توجه میکردن 

معدل رو نمیدونم ، شاید معدل اون از من بیشتر شده باشه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

مقایسه نه ازش خیلی بدم میومد عاشق خودنمایی بود هیچوقت با بقیه همکلاسیاش همدل نبود فقط به فکر خودش بو ...

من سر این کمال گرایی که باید حتمااول باشم خیلی اذیت میشم واقعا و نمیدونم باید چیکارکنم

اون دوستم که گفتم بین من و اون رقابته

فنونو بالاتر گرفته بود 

و من واقعا حالم گرفته شد حتی گریم کردم تو خونه

نمیدونم چیکارکنم

فقط خدا کمکم کنه🌱💚✨

من سر این کمال گرایی که باید حتمااول باشم خیلی اذیت میشم واقعا و نمیدونم باید چیکارکنماون دوستم که گ ...

بقیه رو بیخیال 

با خودت رقابت کن نه با بقیه ، چون همیشه بهتر از تو وجود داره