2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 195934 بازدید | 296 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر دختر من یازده ساله.. فک کنم رکورد زده... دخترم چند ماهه بود که جدا شدم.. از روز محضر ندیدتش... ا ...

اگه آدم بودن ما الان توزندگیشون بودیم پس آدم نبودن که الان پیششون نیستیم بی خیال خوش باش گلم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نمی‌دونم الان توجه کردم نوشتم شوهرم.. شاید تو ناخودآگاهم بوده.. نه بابا بمیرم بهش برنمی‌گردم

خوب شاید یه بلایی سرپسرت بیاره تو باید فکرت این باشه که اصلا نزدیکش نشه همچین آشغالی هر پدری که بودنش خوب نیست نبودنش هزار برابر بهتره فکر کنه پدرش مرده  

ای بابا مال من ۱۳ سال نیومد آخرشم مرد 

دلم فقط فقط واس بچه هام کبابه

کافیه ببینن یک آقایی  ی جایی بچه اشو با محبت صدا میکنه  دغ میکنن از بغض و گریه 

منم دستم جایی بند نیست هرچی محبت کنم جای پدر پر نمیشه

اگه آدم بودن ما الان توزندگیشون بودیم پس آدم نبودن که الان پیششون نیستیم بی خیال خوش باش گلم

آره واقعا.. ولی گاهی دلم خیلی برای دخترم میگیره.. حالا که ماشاالله بزرگ شده میگم نکنه خودش عذاب بکشه از اینکه پدرش سراغشو نگرفت

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

اسی تاپیکات  یه نگاهی انداختم

البته که تو جوونی و باید ازدواج کنی 

امااا این پارتنری کع داری مفت نمی ارزه

اون شوهر سابقت قطعآ اوایلش خوب بوده همه چی

این از همین الان مشخصه 

بیین همین الان بلاکش کن ،فردا دیره هااا

10 سال ازت بزرگترم گوش کن بحرفم افرین

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐