2777
2789

سلام عزیزم. شما فریز تخمک رو چیکار کردی انجام دادی؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اینجا که نمیشناسنت دارن میخورنت حالا ازحسودی یاهرچی دیگه چ برسه به اطرافیان خودت سعی کن محل ندی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
حتما به چشمشون میام که ری اکشن منفی میدن وگرنه اگر کسی به چشممون نیاد و پز بده ناراحت نمیشن که ری ا ...

پوست منم سبزه هست ولی جای جوش رو بدنمه نمیدونم چیکار کنم رنگ پوستمو بد کرده 

بیخیال بابا واقعا اولین زیبایی هیکل قده هرکی بگه نه خودش کوتاس😑

خب مسلما کسی ک بلنده ب خودش افتخار میکنه

کسیم ک کوتاس ب خودش افتخار میکنه

برتری ادما نسبت ب قد نیست

البته من زندایی مامانم ۱۸۵ هستش بهم میگفت دعا کن اقبالت بلند باشه ن قدتت🙂

.زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده؛ سعدی میگه:برخیز و غم مخور غم جهان گذران... تا پا میشم حافظ میگه:بنشین و دمی به شادمانی گذران...فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😂😂

بیخیال بابا واقعا اولین زیبایی هیکل قده هرکی بگه نه خودش کوتاس😑

لکثر کسایی که قدشون ۱۷۰ ب بالاست سبزه یا سیاه پوست هستن

خیلی کم پیدا میشه ی دختر با این قد سفید پوست باشه

.زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده؛ سعدی میگه:برخیز و غم مخور غم جهان گذران... تا پا میشم حافظ میگه:بنشین و دمی به شادمانی گذران...فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😂😂

ای بابامنم ۱۷۲ ام و ۷۰خوش هیکل و سک*سیبا فرق اینکه پوستمم سفیده دیگه اطرافیان خیلی فشار میخورن🥲🥲🥵 ...

جزء کمیابایی که قدت بالای ۱۷۰ هست و سفید پوستی😁

خوشگل بود؟

نمیدونم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
لکثر کسایی که قدشون ۱۷۰ ب بالاست سبزه یا سیاه پوست هستنخیلی کم پیدا میشه ی دختر با این قد سفید پوست ...

اتفاقا من سفید بیشتر دیدم توقدبلندا .کدوم شهری شما

اتفاقا من سفید بیشتر دیدم توقدبلندا .کدوم شهری شما

من نصف سال شمالم نصف سال مشهد

منظورم شهر نیست کلا همه ادمارو تو هر جایی ک سفر کردم دیدم

بخصوص جنوبیا معمولا هم قدبلند و سبزن