2777
2789
عنوان

دختری که قصد ازدواج داره کجاها بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 85 پست
آره دور سخته شاید اسی تهران رو دوس داشته باشه ؟

چه میدونم من خودم راه دورم خیلی سخته همش تو جاده بروووو بیا از مراسمات فامیل حا میمونی دلتنگی داره فرهنگ غریبه دست تنها

هر کی یه جوره دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احترام به نظرات همه، فقط برو در خونه ی خدا. همه فکر میکنن برای ازدواج باید تو چشم باشی اما اگر خدا بخواد یه جوری دو نفرو سر راه هم قرار میده که همه تعجب کنن. یادمه پارسال من یه چله گرفته بودم واسه ازدواج. روز ۳۸ ام بود که مشاور دبیرستانم بعد ۹ سال بهم پیام داد که یه پسری رو میخوام بهت معرفی کنم. کاری ندارم که قسمت نبود اما واقعا اگر خدا بخواد همه چیز ممکنه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
با احترام به نظرات همه، فقط برو در خونه ی خدا. همه فکر میکنن برای ازدواج باید تو چشم باشی اما اگر خد ...

الان ازدواج کردین؟ میشه بگید چه چله ای گرفتین؟

منم چله خیلیی گرفتم خواستگارام زیاد شدن ولی قسمت نشد

تو نی نی سایت بهم گفتن هم دعا کن هم تلاش

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
دوس نداری ازدواج کنی بیای تهران

نه راستش ترجیحم مشهده...تهران زیاد دوست ندارم

فکر کنم رسمای ازدواج مشهد و تهران فرق داره

مثلا اینجا مشهد ۷ تیکه وسایل بزرگ داماد میگیره و....

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده