2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12700 بازدید | 202 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هتل خود پدر بزرگم نگفتبم نیان من برم مهمونا اونارو دعوت کنم خاهر

ن گلم وظیفه شما نیست به هیچ عنوان

ولی شما باید میگفتین چن نفر دارن میان و کیا هستن شماهم دوس داشتین دعوت کنید اینطوری بحثی پیش نمیومد

متاهل🩷🍃

وا این چی بوده گفتی؟؟؟؟؟؟

آره هزینه عقد با خانواده دختره اما اجبار نیست!!!!!!!

اگه داشته باشن و بخوان تالار میگیرن اگه نه که هیچی!!!!

عروسی نصف ؟؟ چون عقد نگرفتید؟؟؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
تو قبل رفتن به مادر شوهرت میگفتی خواهر شوهر برادر شوهرتم بیان اینجوری دلخوری پیش نیاد بعدشم شوهرتو گ ...

من هنوزخاهر بزرگ اقا رو ندیدم 

حتی زنگم نزد تبریک بگه بهم

چطور دعوت کنم

طلاق بگیر بدردت نمیخوره این از الان مادرش قهر کرده و حرف پشت سرت میزنه و شوهرت هم با مامانشه و قهر کرده برات بسم الله تازه اولشه بعد چی طلاق بگیر بهتره و بعد لطفا لطفاً فرد مناسب رو انتخاب کنید 

نه با دقت بخون خودش عمه هاشو عموهاش همه اومدن به داماد گفته فقط خواهر برادرت بیان خب زشته دیگه حداقل ...

مگه مادرشوهر اون لحظه زبونش همراش نبود ک بگه نه من میخوام فامیلامون دعوت کنم؟؟؟؟

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
وا،میزاشت مهر عقدتون خشک بشه بعد،بهترم بود درباره این مسایل ودعوت برای عقد محضری و...هم مادرتون قبل ...

اره افرین درمورد این مسائل حتما بزرگترا صحبت کنن عروس دوماد که تجربه ای ندارن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ببین منو

این شوهر داره از مادرش خط میگیره

این کاری میکنه شوهرت از تو و خونواده سرد   متنفر بشه

از همین الان داره فتنه میندازه....

جلوش  بگیر وگرنه یه عمر بدبختی و باید به شوهرت و مادرشوهرت توضیح بدی....

من نمیگم طلاق ولی میگم اهمیت نده و جوابش رو نده حتی اگر خدااااااااااااای نکرده باعث جدایی بشه.

از همین الان داره بچه ننه بازی درمیاره حالا تا دیروز مطمئنم خونواده ش آدمم حسابش نمی کردن.

گلایه هم باشه باید مردونه حرفاشو بزنه نه اینکه پرنسس وار گوشیش رو جواب نده   پیام گلایه بفرسته.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

خب طرف گفته تالار بگیریم عقد کنیم اول کاری این چه ادایی بوده که دراوردی گفتی میخوام خلوت باشه؟؟والله منم باشم بهم برمیخوره.تو عقد و عروسی آدم میاد دیگه.مسهدتو بعدا با شوهرت میرفتی.اداهای مسخره درمیارین بعدشم میگین ال شد بل شد

نه با دقت بخون خودش عمه هاشو عموهاش همه اومدن به داماد گفته فقط خواهر برادرت بیان خب زشته دیگه حداقل ...

عزیزم بعد مراسم شهر دیگه بوده کلا 

حالا که اینقدر دعوتی داشت داماد میتونست تالار بگیره 

ایشون گفتن تالار خانواده داماد گفتن نه عقد خلوت عروسی جشن میگیریم

ایشون زحمت و هزینه ای برای داماد نتراشیده و مهمونای خودشون رو اسکان داده 

به اونام تعارف کرده دیگه کم مقصر  مادرشوهرش بوده عقلش نرسیده ۴ تا بزرگتر با خودش ببرره