2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12547 بازدید | 202 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب حق داشتن، اگه از سمت شما درجه یکیا همه بودن خب مال دامادم باید دعوت میشدن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
خب درست میگن دیگه شما کل خاندانتونو دعوت کردین بعد به اونا گفتین فقط خواهر برادرات بیان!

قبل عقد مادرش باید با مادر ایشون تناس میگرفت که هر تعداد مهمون دوس دارید بیارید،قدمشون روی چشم وفلان،حداقل طرف دل خوش باشه که تعارف کردن ومنتی هم سر اونا

وا،میزاشت مهر عقدتون خشک بشه بعد،بهترم بود درباره این مسایل ودعوت برای عقد محضری و...هم مادرتون قبل ...

اینقدر لوس 

من میل حرف زدن باهاتون ندارم

منم نوشتم خب بدرک بلاکشم‌کردم

این سری زنگ بزن. زنگ بزن تا بفهمن تو اهل زندگی ای و دوست نداری کدورت باشه. ولی دیگه از سری بعد پا پیش نزار. الان اول زندگیه این کارو بکنی ضرری نداره. شوهرتم بکش یه گوشه منطقی حرف بزن بگو من واسه همه احترام قائلم کاش زودتر بهم میگفتی و دیگه نزاریم این اتفاقات و سردیا پیش بیاد

مادرم گیر داده زنگ بزن مادرشوهرت براش توضیح بدعزنگ‌بزن شوهرت نمیخوامگفتم قبلی کردماینو نمیکنمبه یه و ...

عجب شانسی داری دلم سوخت حقیقتا🥺بهترین شروع زندگی با اخم و قهر کردن