2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12687 بازدید | 202 پست
والله اینا بهانه مادرشوهریه اگه دعوتم میکردن عمرا فامیلا میرفتن مشهد این بنظرم موضوعی نیس ک یه زن سن ...

درست میفرمایید اما اگه عروس خانوم از قبل هماهنگی میکردن الان خانواده داماد میخواستن بهانه بیارن عروس میگفت من که گفتم چه تعداد مهمون میان و شماهم میتونید دعوت کنید اینجوری یه منتیم میذاشت سرشون

متاهل🩷🍃
هنوز نیومده قهر میکنه بدم میاد

بهترین کار رو انجام میدی نازش رو نکش

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=363742428]خانواده داماد میخواستن تالار بگیرن ایشون گفته نه خلوت باشه بعد رفته تمام خانواده خو ...

نه گلم کلا دارم میگم تو خراب کردی همه چیزوووو خودتتتتت🤣🤣🤣

متاهل🩷🍃
مثلا توقع داشتن کل خاندانشون میومدن هتل رایگان ؟توقع بیجایی دارن

اصلا من از قبل گفتم عموها وعمه ها میان

گفت هزینه اینا شما میدید گفتم پدر بزرگم گفته 

از طرف داماد تا ۱۰ نفر رایگان بیان

خب دیگع چیکارش کنم

گفت نه خاهرا وبرادرام شاغلن نمیان

اصلا من از قبل گفتم عموها وعمه ها میانگفت هزینه اینا شما میدید گفتم پدر بزرگم گفته از طرف داماد تا ۱ ...

خب بکوب تو سرشششش چرا از اول نگفتیییی من فکر کردم اونا نمیدونستن شما دعوتی دارین

متاهل🩷🍃
اینقدر لوس من میل حرف زدن باهاتون ندارممنم نوشتم خب بدرک بلاکشم‌کردم

کار خوبی کردی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
درست میگی یادم باشه دراینده برای بچه هام بکاربگیرم

من ۷تا خواهرشوهر دارم وتک پسر،پدرشوهرمم خیلی پیر بود وفقط خواستگاری وعقد مثل مهمون اوردن وبردنش،خلاصه زنام تو اینجور مسایل قاطعیت اکثرا ندارن وافتاد به خاله زنکی بین ۸تا زن ازونور،وواقعا هیچ برنامه ریزی درستی نمیشد کرد،هرکس یه حرف میزد وهزار داستان،ولی پدر خانواده یه حرفی بزنه،نمیاد خودش ضایع کنه وبرگردونه وکسی هم رو حرفش حرف نمیزنه اصولا،سایه پدرا مستدام