2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

| مشاهده متن کامل بحث + 12570 بازدید | 1328 پست
شعري که آيت الله بهجت در اواخر عمرشان زمزمه مي کردند:با کدام آبرويي روز شمارش باشيم؟عصرها منتظر صبح ...

آقا جان به بزرگیه خودت ببخش😭😭🙏🙏

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
شعري که آيت الله بهجت در اواخر عمرشان زمزمه مي کردند:با کدام آبرويي روز شمارش باشيم؟عصرها منتظر صبح ...

آیت الله بهجت این شعرو گفتن

ما چی بگیم آقا😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام و ممنونم از این تاپیک عالیمیشه خواهش کنم برای من دعا کنید؟ باردارم و نگرانم، خواهش می کنم برای ...

بسلامتی زایمان کنید عزیزم❤️

یادت باشه خدا هوای مادرا رو زیاد داره😍

حضرت زهرا(س)کمک حالتون باشن الهی🤲❤️

سلام و ممنونم از این تاپیک عالیمیشه خواهش کنم برای من دعا کنید؟ باردارم و نگرانم، خواهش می کنم برای ...

عزیزم من باردارم و نگران فرزندم...الهی کِ فرزندانمون در پناه خدا و زیر سایه حضرت زهرا سلامت بمونن و سالم و صالح بیان تو بغلمون انشالله 

سلام به همه

خانومااا به کانال آپارات منم سر بزنید و اگه دوست داشتید دنبال کنید

اگه پیشنهادی هم مرتبط با کانال و چله ها دارید بگید که اگه در توانم بود کلیپ درست کنم و بذارم

آپارات نور در نور

https://www.aparat.com/noordarnoor

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

چقد عکس پروفایلتون و امضاتون پر از انرژیه مثبته😍😍در پناه شهدا باشید ان‌شاءالله🌹

قربون محبتت خوشگلم 😍لطف داری بنده پاک خدا 

همچنین شماهم عاقبت به خیر  بشین الهی 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼