2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

12533 بازدید | 1321 پست

✨️﷽

مـ🥀ــ‌ادر به من آموخت 

هیچ‌گاه، دست از امامت برندار...،

حتی اگر تنها، تو بودی و تو...!

به هر وسیله و بهانه‌ای، در پی یاری او باش....

"به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی"

❤️ و مهم تر 

با دعاهـ🤲ـ‌ایی سخاوتمندانه از سوز دل و عمق جان برای تعجیل فرج حجّت غریب زمان آن هم در این برهه ی حساس تاریخی ...

ما میتـ💪ـ‌وانیم تاریخ را ورق بزنیم

و به قسمت های شیرین آن برسیم

ظــ☀️ـ‌هور نزدیک میشود

اگر دست از یاری ولی زمانت بر نداری

✔️اگر اهل تسلیم و ضعف نباشی

✔️ اگر همواره آماده و در میدان باشی

✔️ اگر فرهنگ ایستادگی را زنده نگه داری ...

ومؤمنان فقط باید بر خـــدا توکل کنند

🌹دوستان مهدوی، با نوشتن#لبیک_یا_مهدی

یا حدیث و مطلب در ثواب تاپیک شریک باشیم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

🌈 اندوه مـ❌️ــ‌دار که خـ💞ــ‌دا با ماست 😍 

اندوه مدار كه خدا با ماست. پس خدا، آرامش خويش را بر او نازل كرد واو را با سپاهيانى كه

آنها را نديديد يارى كرد و سخن و طرح كافران

را پست‌تر (وخنثى) قرار داد وكلمه  برتر (و پيروز) است و خداوند توانا وحكيم است.

📖 ایه ۴۰ سوره توبه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اثبات ظهور حضرت مهـ❤️ــ‌دی عج و فراگیری دین اسلام به استناد این آیه شریفه👇

اوســ‌ت که پیامبرش را با هدایت و دین حق فرستاد، تا آن را بر همه ادیان پیروز گرداند، 

هر چند مشرکان خوش نداشته باشند. 

✨️(۳۳ _سوره توبه)

▫️امام صادق (علیه السلام):

به خدا قسم! هنوزتأویل این آیه بروز پیدا نکرده

و تا خروج قائم (ﷻ) تأویلش آشکار نمی‌شود..

✍️زیرا تنها در این صورت و در این زمان هست که دین اسلام بر سایر ادیان غلبه و تسلط پیدا می‌کنه و جهانـ🌎ــی میشه ..

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

فکر کردید بدون امتحان رها میشیم ؟؟!!🛑

✨️

آیا گمان کرده اید که شما را به خود واگذارند 

[و به بوته آزمایش نیازمایند]

در حالی که هنوز کسانی از شما را که جهاد کردند و غیر خدا و پیامبرش و مؤمنان را محرم اسرار خود نگرفتند، از دیگران معلوم و مشخص نکرده است [یقیناً باید آزمایش شوید تا مؤمن از غیر مؤمن معلوم و مشخص شود]؛

و خدا به آنچه انجام می دهید، آگاه است. 

✨️آیه ۱۶ سوره توبه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

امام مهــﷻـدی کیست ؟♥️🥰

محمد بن حسن عسکری زاده (۱۵ شعبان ۲۵۵ 

یا ۲۵۶ هجری قمری /۸۶۹ یا ۸۷۰ میلادی )

نامدار به حُجّت بنِ الحَسَن، شیعیان او را ، دوازدهمـ🕛ــ‌ین و آخرین امام و همان مهدی موعود میدانند .او فرزند حسن بن علی عسکری امام یازدهم شیعیان است ...

🌿🌹 نام او :

محمد هم نام پیامبر مکرم اسلام ﷺ

🌿🌹 کنیه :ابوالقاسم _ ابا صالح _ ابو عبدالله

🌿🌹 لقب : مشهورترین القاب

مهدی موعود        بقیة الله         حجت 

صاحب الزمان        ولی عصر         

قائم             دابة الارض        خلیفة الله          احمد      المنتظَر             المنتقم

.

🌺مشکل امر فرج با دست او وا می شود

🌺بر خود مهدی قسم این کار، کار #زینب است ...

❤️أللَّـھُـمَــ ؏َـجـّلْ لِوَلیِـڪْ ألــْفــَرَج بِحقِ زَینَب

امام زمان (عج):به شیعیان و دوستان ما بگوییدکه خدارا به حق عمه ام حضرت زینب(س)قسم دهند که فرج را نزدیک گرداند

دردم مداوا میکنی مثل همیشه

عقده ز دل وا میکنی مثل همیشه

آیینه زیبا می‌شود با یک نگاهت

دل را تو شیدا میکنی مثل همیشه

دروازه ی لطف و کرم را میگشایی

وقتی که لب وا میکنی مثل همیشه

از گوشه ی چشمت کرم می‌ریزد، آقا!

از بس که غوغا میکنی مثل همیشه

پرونده ی اعمال ما گرچه سیاه است

میدانم امضا میکنی مثل همیشه

دل مُرده ام اما تو با یک گوشه چشمی

کار مسیحا میکنی مثل همیشه

تو مثل بابایت علی غم های خود را

با چاه نجوا میکنی مثل همیشه

تو مثل مادرت از بس که خوبی

با ما مدارا میکنی مثل همیشه

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🌈 اندوه مـ❌️ــ‌دار که خـ💞ــ‌دا با ماست 😍 

اندوه مدار كه خدا با ماست. پس خدا، آرامش خويش را بر او نازل كرد واو را با سپاهيانى كه

آنها را نديديد يارى كرد و سخن و طرح كافران

را پست‌تر (وخنثى) قرار داد وكلمه  برتر (و پيروز) است و خداوند توانا وحكيم است.

📖 ایه ۴۰ سوره توبه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.