2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

| مشاهده متن کامل بحث + 12554 بازدید | 1322 پست
#لبیک_یا_مهدی

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعابرای سلامتی و شفای دخترم برای حاجت دلم دعاکنید

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

ان شالله‌ حال گل دخترتون خوب بشه،حمد میخونم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

💜🌼 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼💜

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

🦋🌸 لبیک یا مهدی 🌸🦋

@hila88 @darakjon @aniii95 @killer_of_big_satan @dokhtarebaharan ﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَن ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از دعوتت🙏😘♥️💕

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

زیارت خانم حضرت زهرا(سلام الله علیها)♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
زیارت خانم حضرت زهرا(سلام الله علیها)♥️

عزیزم برام دعا می‌کنی با توجه به امضاتون 

براتون منم دعا میکنم🙏🏻💗

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35