2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدم دوسم نداره

795 بازدید | 89 پست

سنتی بودیم دوس نبودیم محبت کلامیش خییلی کمه تقریبا صفر ولی فیزیکی میخواد ببوستم یا بغل کنه اما من حس میکنم هییچ علاقه ای بهم نداره توی چشماش اون حس که باید باشه نیس

من اوایل بهش خنثی بودم الان وابسته شدم 

نگین چرا قبولش کردی چون خانواده ام خیلی پافشاری کردن قبولش کنم

میشه کسی کسیو دوس داشته باشه و چیزی بهش نگه ؟از کجا بفهمم واقعا چه حسی داره 

من فک میکنم بوس و بغلش بخاطر نیازش باشه نمیتونه اینجوزی باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی خیلی لازمه که زن کلامی بشنوه

قطعا لازمه ولی معیار نمیتونه باشه از این جهت میگم که خیلیا بودن صب تا شب ازین حرفا زدن آخرشم کلی هرز پریدن

یه نفرم ممکنه واقن دوست داشته باشه آدمو ولی خیلی بیان نکنه این دیگه تصمیم خود شخصه که تحمل کنه یا نه

آخره صبر سبزه🌱

ببین زن و مرد نداره دوست داشته باشه از رفتارش مشخصه 

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

واست ارزش قائل باشه بهت احترام بذاره خودت باید بفهمی مثلا حالت واسش مهم هست؟ یا اینکه ناراحتت نکنه ی ...

اره کلا ادمی نیس ازار برسونه به کسی ولی یه مقدار سرده نسبت به همه ولی کادو میگیره برام یا بیرون میبره ولی از احساسش نمیگه 

باعث میشه از بغل یا بوس بدم بیاد