2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 291 پست
خدا کنه اونطور باشهمرسی عزیزم بخاطر جوابگویی باانرژیتیکم دلم اروم‌شد

میشه یه خواهشی کنم ازت عزیزم با یه cbc ساده گلبول سفید و پلاکت مشخص میشه که سرطان خون هست یا نیست پس اگه ازمایش خونش مشکلی نداره قطعا هیج مشکلی گل پسرتون نداره الکی خودتون رو نگران نکنین افکار منفی از خودت دور کن عزیزدلم

علایم سرطان خون متورم شدن غدد لنفاوی خونریزی بافت ها متورم شدن کبودی خودبه خود و اسان عفونت خودبه خود و مکرر تورم شکم این علایم معمولا جز علایم سرطان خون هست تنها راه تشخیصش بیوپسی از مغز استخونه یا ازمایش ساده خونه 

نه عزیزم سرطان خون با یه ازمایش خون ساده مشخص میشه تمام فاکتورای خونی بهم میریزه تب شدیدم از علایمشه

نزدیک دوماهه بردم باید ماه بعد دوباره ببرم ببینیم چیزی نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه خواهشی کنم ازت عزیزم با یه cbc ساده گلبول سفید و پلاکت مشخص میشه که سرطان خون هست یا نیست پس ...

نه عزیزم هیچکدوم از علایمارو نداره فقط شکم درد میکنه چند ماهه و بی اشتهاس ده روزی میشه سرفه میکنه

آزمایشم نزدیک دوماه میشه بردم باید دوباره ببرم ببینم چیزی تغییر کرده یانه

سرچ تو نت دیوونم کرده همش فکرم به مریضیهای خطرناک میره منفی گرام کلا

اونایی که گفتی مگه گیاهی نیست میگم میترسم بدم یه مشکلی پیش بیاد

ن اصلا نباید بدی من کی گفتم بده اصلا پیام منو درست نخوندی

دارم میگم اون پودرها برگ صنا دارن گل محمدی توش نیست برگ صنا بدون گل محمدی مصرف بشه پرزهای روده رو به مرور ازبین میبره و همون پودر دل دردهاشو بیشتر میکنه 

روده تحریک پذیر و رفلاکس دل درد میاره اونو درمان کن اون دکتر احمق پودری که داده برای یبوسته بیشترشکمشو کار میندازه حالشو بدتر میکنه دکترشو عوض کن حتما .برای رفلاکسش غذارو تو حجم کم بده 

نزدیک دوماهه بردم باید ماه بعد دوباره ببرم ببینیم چیزی نشده

نه عزیزم اگه چیزی میخواست بشه همون ازماش قبلی نشون میداد

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

ن اصلا نباید بدی من کی گفتم بده اصلا پیام منو درست نخوندیدارم میگم اون پودرها برگ صنا دارن گل محمدی ...

اهان عزیزم من بعد متوجه شدم 

پودرو مثلا بخاطر عفونت رودش داده که زود زود بره دستشویی تا عفونت بره 

والله نمیدونم که چیکار کنم 

اهان عزیزم من بعد متوجه شدم پودرو مثلا بخاطر عفونت رودش داده که زود زود بره دستشویی تا عفونت بره وال ...

خوب بچت همینطوریش روده تحریک پذیر داره تند تند دستشویی میره دل درد میشه اینم میدی که دل و روده رو پیچ میزنه بدترش میکنه 

اون چه دکتر خری بوده یعنی چی تندتند بره دستشویی تا میکروب دفع بشه این چه روش درمان احمقانه ایه اونم برا بچه

خواهش میکنم دیگه نده 

تهران خواهر برادری نداری ی دکترگیاهی معرفی کنم برن پیشش تونوبت بشینن شمام تلفنی شرح حال بدید و عکس ازمایش و سونو رو برا طرف مقابلتون بفرستید نشون بدن دارو بده براتون پست کنن 

فقط خیلی الافی داره اونم ۷ شب به بعد میاد گاهی هم دارو نباشه نیست ولی گوش شیطون کر چند روزه زنشم میاد کمکش فعلا هست 

انشالله که اونطور باشه عزیزم مرسی خیلی انرژی مثبت گرفتم از هم صحبتی باهاتون

عزیزم چون خودم وسواس فکری بیماری دارم کوچیکترین علامتو به بدترین چیز ربط میدم

دختر من  الان بهتر شده یکم ولی بی قرار و غر غروهو بهونه گیرو گریهوی شدیده 

علایم دیگم داشت میزدی تو نت بدترینو میورد  بردم چکاب حتی کم خونیم نداشت 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

خوب بچت همینطوریش روده تحریک پذیر داره تند تند دستشویی میره دل درد میشه اینم میدی که دل و روده رو پی ...

چرا تهران خواهر دارم

اگه بگی ممنون میشم کارش خوب باشه میگم برن پیشش ببینم اون چی میگه

خوب بچت همینطوریش روده تحریک پذیر داره تند تند دستشویی میره دل درد میشه اینم میدی که دل و روده رو پی ...

نه اصلا زود زود دستشویی نمیره برعکس

الان چند روزه پودر استفاده میکنه چند بار میره

عزیزم چون خودم وسواس فکری بیماری دارم کوچیکترین علامتو به بدترین چیز ربط میدمدختر من الان بهتر شده ...

منم بخدا دیکه دیوونه شدم همسرم دیشب میگه یکی ناخنش زخم میشه میزنی نت میاره سرطان ناخن میشینی زار میزنی راستم میگه چند روز افسرده میشم تا نبرم دکتر خیالم راحت نمیشه

علایم‌سرطان خون هست؟😭

توروخدا کم سرچ کنین من باردارم بتام بالاس الان یه هفتس تو این سایت ونی نی سایت و...دیوونه شدم هرکی یه حرف میزنه  می‌خوام تا وقتی پیش دکتر وسونو نرفتم دور اینارو خط بکشم شماهم همین کارو بکن کم تلقین کن فکر بد کن بدتر میکشونیش سمت خودت مطمئن باش چیزی نیست منم واسه خواهرم همه اینارو تجربه کردیم تو بچگیش الان خودش پرستاره وصحیح وسالم 

منم بخدا دیکه دیوونه شدم همسرم دیشب میگه یکی ناخنش زخم میشه میزنی نت میاره سرطان ناخن میشینی زار میز ...

من اینقدر دکتر و ازمایش رفتم تا ازمایش میدم خیالم راحت میشه دو روز بعد انگار نه انگار