2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 291 پست
توروخدا کم سرچ کنین من باردارم بتام بالاس الان یه هفتس تو این سایت ونی نی سایت و...دیوونه شدم هرکی ی ...

چنده بتات عزیزم؟

منم باردارم بتام خیلی پایین بود خیلی کند بالا میرفت میگفتن خارج رحمی نمیدونم پوچ

ولی الان ۲۰هفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینقدر دکتر و ازمایش رفتم تا ازمایش میدم خیالم راحت میشه دو روز بعد انگار نه انگار

وای انگار خود منی

منم سونو آزمایش میرم یا اطرافیانمو میبرم ده روزی خیالم راحته بعد یهو یه فکری در مورد یه مریضی میزنع سرم بعد دوباره شروع میکنم

چرا تهران خواهر دارماگه بگی ممنون میشم کارش خوب باشه میگم برن پیشش ببینم اون چی میگه

افسریه انتهای ۱۵ متری دوم روبروی تالار چهلستون عطاری میرقهاری اونجا به هر کی بگن میشناسن فقط از ۵ ۶ میاد گاهی دیرتر پشت در تو کاغذ اسم مینویسن باید تو ماشین بشینه منتظر باشه تا بیاد کلا وقت گیره شاید ۴ ۵ ساعت کمتر بیشتر چون برای هر بیمار نیم ساعت ویزیت میکنه ولی فقط پول دارو میگیره بتونی مدارک و برا خواهرت پست کن بیاره نشون بده نتونستی عکسشو براش بفرست اونجا نشون بده و بهت زنگ بزنه بادکتر تلفنی شرح حال بده داروتو خواهرت پست کنه شرایط تمدید دارو اوضاع و احوال اونجا رو بگو خواهرت بپرسه چی به چیه 

دکترا میفمن؟کاری را ایشون ندارم یه مادره همیشه نگران که به بدترین ها فکر میکنه ولی بزارم بگم دکترا چ ...

خیلی ناراحت شدم واقعا درسته بعضی دکترا واقعا بیسواد هستن  خدا نگزره ازشون

ببخشید در اول چه علایمی داشتن ک رفتن دکتر؟

یه چیزی مثل شکم درد و احساس سنگینی گفتن معدت هست اندوسکوپی نوشتن بعد گفتن سالمی اونم فکر کرده مشکلی نیست حتما بعدش کم کم خارش بدن پیدا کرده بعدش بدنش شروع کرد به زرد شدن اون موقع رفت دکتر بستری کردن گفتن بله سرطان کبده کم کم حتی چشم هاش هم زرد شد بعدش بزن نت علائم سرطان کبد که همش کم کم توش ظاهر شد روز های اخر هم استفراغ شدید خون داشت که یه هفته نشد بعد فوت شد کسی باور نمیکرد به این زودی حداقل میگفتن مثل همه سرطانی ها احتمالا چند سال باشه شیمی درمانی بشه ولی دکتره گفته بود خیلی خیلی دیر متوجه شده زمانی که تمام علائم ها اومدن سراغش ۹۵ درصد کبد تموم شده اگه یکم زود متوجه میشد شاید با پیوند کبد زنده می موند

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره