2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 291 پست
مال این ۸ماهه شکم دردش اوایل که درد میکرد بردم سونو گفت غدد لنفاوی ملتهب شده بعد چند ماه دوباره بردم ...

به خاطر داروهای سرماخوردگیه

یه دوره اگه گلوش هنوز چرک داره اموکسی کلاو بده و مواظب باش سرما جدید نخوره 

بعد فروگلوبین هر روز ۵ سیسی بده بدنش قوی بشه همه ی اینا تموم میشه

من همه این راه هارو رفتم 

پارسال بچم وزنش زیر نمودار سبز بود تغذیشو به دشت کنترل کردم و نزاشتم سرما بخوره وزنش درست شده

الان از نمودار سبزم بالاتره

واسه رودش نه یبوست نداره میگه شاید رودش عفونت داره🥺

با شاید و اگر بچه رو بیشترمریض نکن این پودرها و شربت انجیر برگ صنا دارن برگ صنا رو بدون گل محمدی که مصلحش هست مصرف کنی تمام مرزهای روده رو ازبین میبره مشکل رو مشکل میشه حتی قرص دینه هم برگ صنا داره گل محمدی نداره خواهش میکنم نده اون پودر هیچ خاصیتی ندارهچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نترس من عمرمو الکی با گوگل هدر دادم یه افت دهان زده بود ایدز یا سرطان فلان

اره واقعا گوگل ادمو اعصاب و مریض میکنه منم بارها توبه کردم نگا نکنم ولی باز وسوسه شدم اینطوری شدم

به خاطر داروهای سرماخوردگیهیه دوره اگه گلوش هنوز چرک داره اموکسی کلاو بده و مواظب باش سرما جدید نخور ...

اخه نمیشه که کلاس اولی هست صبح میره هوا میره باز همان آش همان کاسه

امروز و فردا رو نمیذارم بره خودشو میکشت من باید برم مدرسه

با شاید و اگر بچه رو بیشترمریض نکن این پودرها و شربت انجیر برگ صنا دارن برگ صنا رو بدون گل محمدی که ...

چیکار کنم اخه اونارو سر خود نمیتونم بدم که اگه یه وخت بدنش واکنشی نشون بده یا وضعیتش بدتر بشه چی

تازه بردم دوماه نشده

پس الکی نگرانی هیچی نیست سعی کن این افکار رو از خودت دور کنی چون خودبخود باعث جذب انرژی منفی و بیماری میشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
پس الکی نگرانی هیچی نیست سعی کن این افکار رو از خودت دور کنی چون خودبخود باعث جذب انرژی منفی و بیمار ...

خداکنه اونطور باشه گلم 

بدبختیم اونجاست کلا فکرای منفی میکنم 

اره واقعا گوگل ادمو اعصاب و مریض میکنه منم بارها توبه کردم نگا نکنم ولی باز وسوسه شدم اینطوری شدم

دقیقا مثل من

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

الان همش به دخترم نگاه میکنم نیگم همه علایما رو داره دیوونه شدم بخدا

نه عزیزم سرطان خون با یه ازمایش خون ساده مشخص میشه تمام فاکتورای خونی بهم میریزه 

تب شدیدم از علایمشه

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖