2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 291 پست
علایم‌سرطان خون هست؟😭

نه عزیزم ایناها اصلا علایمش نیستن خیالت راحت گوگلم مثل من  که سرچ میکنم اخرش به سرطان ام اس ایدز تومور میرسم  سرچ نکن 😁

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ایناها اصلا علایمش نیستن خیالت راحت گوگلم مثل من که سرچ میکنم اخرش به سرطان ام اس ایدز توم ...

والا یجوری گفت یبوست که تو نت هم ننوشته از علایمشه

خیلی میترسم ولی😪

استارتر چی میگیدخترمن از مهرماه سرفه داره هی خوب میشه باز برمیگرده۵ بار بیشتر دکتد رفتیمویروس جدیده ...

اخه این شکمشم چند ماهه درد میکنه این سرفشم خیلی عجیبه یه صدای وحشتناکی داره خشکه خشکه

پسر منم یه مدت اینجوری بود 

بیشتر وقتا گریه میکرد دلم درد میکنه سونو هم بردم 

در نهایت یه دکتر گفت گلوش چرک داره غدد لنفاوی زیر شکم دردناک میشه 

انتی بیوتیک قوی تا ته خورد خوب شد 

پسر منم پشت سرهم مریض میشد چون مهد کودک میرفت 

دیگه مهد نرفت سرماهم نمیخوره دلدرد نداره

پسر منم یه مدت اینجوری بود بیشتر وقتا گریه میکرد دلم درد میکنه سونو هم بردم در نهایت یه دکتر گفت گلو ...

مال این ۸ماهه شکم دردش اوایل که درد میکرد بردم سونو گفت غدد لنفاوی ملتهب شده بعد چند ماه دوباره بردم خوب شده بود

مشکل من اینه شکمش درد میکنه چیزی نمیخوره لاغر میشه انگار هجون بچه نیس

چسلام عزیزم ازمایش خون بگیرین ازش گلبولای سفید نرمال باشه مشکلی نیست خونمردگی داره ؟لکه های بنفش رنگ ...

سلام گلم

نه از اون علایما نداره آزمایشم اواسط مهرپاه دادیم نرمال بود همه چیش

کمبود ویتامین c dهیچکدومو نداشت

آنزیم های کبد 

میکروب معده 

آزمایش خون مخفی در مدفوع اکثرا فاکتورها رو دادیم هیچی نبود

🙄برای اطلاعات بیشتر کتاب بخونید با پزشک متخصص در ارتباط باشید اینترنت بیشتر چیزاش الکیه باور نکنید

نه اینایی که گفتم تو نی نی سایت مامانایی که بچه هاشون درگیر بود میگفتن

مثل سرفه پادرد بدن درد تب نمیدونم بچه من اکثرا داشت خیلی ترسیدم دیشب

والا یجوری گفت یبوست که تو نت هم ننوشته از علایمشهخیلی میترسم ولی😪

اصلا نترس من عمرمو الکی با گوگل هدر دادم 

یه افت دهان زده بود ایدز یا سرطان فلان 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖