2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 155 پست
خب میگن بذار عروس خانم بیاد بخره شاید ۳سال دیکه نیومد🤷‍♂️

طلا بخرین که پولتون رو زمین نمونه وگرنه وسایلا رو با نطر عروس بخرین

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
من یه دختری رو میشناسم تا الان با هیچ پسری نبوده مواصفاتتو بده ببینم براش جور هستی یا نه زود سریع

کجایی زیاد دور نباشه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخملای پلمپ شکن دستا بالا...گچ و سیمانو رو آهسته بشکنید طالعش آسیب نبینهانشاالله یه دخمل خوب نصیبت ...

پلمپ ب درک خودم آسیب نبینم😂😂

بخدا اینقدر باز کردنش سخته دخی بی اعصاب رفت تانک بیاره

یه دوست ایلامی داشتم دانشجو پرستاری کرمانشاه قبول شد یدفع جفتمون شماره هامونو عوض کردیم دیگه بیخبر م ...

هی خاهرررر یا شعره افتادم ک

اگه ب تو نمیرسمم این از یدبخت بد منه

زده ب سرم برم ی چله سنگین بردارم ولی گفتن باید ۴۰روز بخونی و منم قرائتم ضعیفه میترسم اشتباهی بخونم خدا لجش بگیره بختم مفقودالااثر بشه

نگا اگه واقعا جدی هستی ک من و خانمای سایت برات استین بالا بزنیم اگ نه الکی ک بریم مشکلات بقیه ی نی ن ...

بخدا جدینمم خانم ۲۷سالمه خیلی خیلی دوست دارم یکی بیاد تو زندگیم ک بگیرمش

هی خاهرررر یا شعره افتادم کاگه ب تو نمیرسمم این از یدبخت بد منهزده ب سرم برم ی چله سنگین بردارم ولی ...

همین الانشم بختت مفقود شده😂🤭همسر من فردا تولد ۲۴ سالگیشه پسرمون یک سال و نیمه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_