از نهار تا الان منتظرم یه بارهم که شده این درست کنه اما نمیکنه
ضعف کردم بهش میگم پاشو با کمک هم درست کنیم میگه ولم کن منم زورم میاد هی بپزم بزارم
خسته شدم دیگه
شده بی شام بخوابم درست نمیکنم برا ور دل اینا
میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسی با اجازت امروز نمیتونم دیگه تاپیک بزنم ولی یه چیز چون اجباریه میام اینجا بپرسم...تولد دوست زنداداشمه پارسال تولدم اومد ولی از سمت زنداداشم دعوت شد الان زنداداشم زنگ زد گفت چون تولدش مهمونی طوری نبوده حالت دورهمی بوده گفته دعوت نگرفتم ولی بهش گفتم گفته حتما اگه میاد بیادش شما بودید میرفتید مثلا چند ساعت قبل بهتون گفته باشن؟
اون انقد تنبله کل کاراش گردن ماست حالا جمع کنه بشوره!!!
میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!