2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 155 پست
انشاالله به مراد دلتون برسی و خوشبخت باشی من اگه باشم طلا مستعمل یا طلا آب شده میگیرم که ارزش پول حف ...

مرسط ممنون بخدا برج ۱۲پارسال میخاستم بخرم بازم رفیقام نذاشتن 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مرسط ممنون بخدا برج ۱۲پارسال میخاستم بخرم بازم رفیقام نذاشتن

خواهش میکنم نه الانم بگیرین فکر کنم خوب باشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عرفان چند شب پیش به یه دختر تو همین سایت معرفیت کردم واسه خاستگاری ، ردت کرد داداش قسمت نبود زن پیدا ...

مررسی از شماااا😂😂😂شانس من از اوباما سیاه تره بخدا

زده ب سرم برم ضایعاتی بخرم شاید از خونه دراومد من دیدمش ولی روم نمیشههههه

اها بله ولی سلیقمم بد نیستا

اصلا سلیقه ی تو عالییبببی 

در عصر حاضر بیشتر خانوما دوست دارن خودشون تو انتخاب وسایلشون حضور داشته باشن

یعنی تو اگ از قبل خریده باشی بازم ی جوری تا میکنن ک بری عوض کنی و پشتش کلییییی داستان درست میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مررسی از شماااا😂😂😂شانس من از اوباما سیاه تره بخدازده ب سرم برم ضایعاتی بخرم شاید از خونه دراومد م ...

🤣🤣🤣🤣

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

نه چیزی نخرید اشتباه نکنید اینجوری به دل اون خانوم نمیشینه خانوم باید خودش انتخاب کنه شاید سفید بخوا ...

گرون میشه بخدا اجناسسس 

شاهزاده خانم معلوم نیست کجاس میترسم اینقدر صبر بکنم اخرش هیچی

نخر اون زن هم حق داره ک تی وی و .. ب سلیقه اش باشه بزارید دوتایی بعدا بخرید هم بهتون خوش میگذره هم ...

میشه ب عروس خانم بگین زودتر بیاد 🙄

😂😂😂عکست باید ببینم که راهنمایی کنم دختر خوب تو باشگاه مون زیاده پسر خوب هم زیاده اگه خواستی دست ب ...

یااااهللللههه 😂😂😂کجایی هستین شماااا 

یه دوست ایلامی داشتم دانشجو پرستاری کرمانشاه قبول شد یدفع جفتمون شماره هامونو عوض کردیم دیگه بیخبر موندیم ازهم

اگر الان بود معرفیتون میکردم😂🤭البته اون خیلی خوشگل بودااا

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نخر بعدا سر همین کلی بحث پیش میاد اونوقت طالعت به جا گچ و سیمان با بتن بسته میشه🤣من دوست داشتم جهاز ...

الللهی شکررررررت 🤲🤲🤲🤲احساس میکنم طالع من میخاد باز شه ولی اسراییل ازش محافظت میکنه اینقدر سختهرهااا