2777
2789
عنوان

می‌خوام خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بی وجدانی واقعا خیانت به شوهر و خواهر شوهرت یعنی چی با یاخدا چه چیزامی بینم

بی محلی هاش . بدرفتاری هاش هیچی وقتی پیامای شوهر خواعرشو میبینه چرا سکوت می‌کنه چرا هیچی نمیگه چرا بازم بهشون خدمت می‌کنه چرا باید اینقدر از من خیالش راحت باشه هیچ عکس العملی نشون نده حتی بهم بیشتر توجه نکنه 

به جای این حرفا جدا شو ازش ، بعد هم مردا اینجوری به راه نمیان ، میان سر تو رو میذارن لب باغچه میبرن ، بعد هم همه جا پر میکنن که عروس حتی به شوهر ، خواهرشوهرش هم نظر داشت .  نکته آخر هم اینه که اگه خیانت کنی میتونه شوهرت بره شکایت کنه ازت و حکمش هم اعدامه ، قانون هم معمولا طرف مرداس . 

در کل فقط آبرو حیثیت خودت رو از بین میبری و کلا همه به چشم کسی که راحت میشه رفت سراغش نگاهت میکنن از این به بعد . هم زندگی الانت بهم میخوره هم آیندت تازه اگه زنده بمونی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

به چند سال دیگه فکر کن، به وقتی که یا به خاطر اینکار کلی تو چالش و دردسر افتادی و در به در دنبال راه حل می گردی، یا استرس و عذاب کاری که کردی داره تو رو می کشه، یا همون شوهر خواهرشوهر داره ازت باج می گیره و تحقیرت می کنه.

ولی می تونه چندسال دیگه متفاوت باشه، می تونه اینجوری باشه که به خودت بابت تصمیم درست و رد کردن اون مرد کثیف افتخار می کنی و خیالت راحته...

از کمک تخصصی روانشناس استفاده کن، شاید بشه زندگی خودت و همسرت درست بشه چرا یه مشکل به مشکلاتت اضافه کنی؟

شوهرت ذاتت رو دیده که بدرفتاری میکنه باهات.

اگه فکر میکرد ذاتم بده که حدااقل یخورده بیشتر مواظب میبود وقتی دید شوهر خواهرش پیشنهاد میده اونقدر نفهمه دیشب پیامشو بهش نشون میدم میگم ببین چشمای کورتو باز کن کم برو بهشون خدمت کن دوست و دشمنتو بشناس پیامو پاک می‌کنه شماره رو بلاک ولی بازم همون کار قبلی خودشو می‌کنه 

اگه فکر میکرد ذاتم بده که حدااقل یخورده بیشتر مواظب میبود وقتی دید شوهر خواهرش پیشنهاد میده اونقدر ن ...

وقتی میبینی شوهرت حرفی نمیزنه پیاماشو‌ که داری جلو همون مرد و خواهرشوهرت نشون بده و رسواش کن .

راحت

اینجوری خودتم زیر سؤال نمیری 

وقتی میبینی شوهرت حرفی نمیزنه پیاماشو‌ که داری جلو همون مرد و خواهرشوهرت نشون بده و رسواش کن .راحتای ...

وقتی شوهر بی غیرتم هیچ کاری نمیکنه خیال می‌کنی خواهرش کاری می‌کنه نه عزیزم اونا این شوهرو براش نگه داشتن هیچ کاری نمیکنن من کاری به خواهر شوهرم ندارم از بی غیرتی شوهرم خونم بع جوش اومده من که نگفتم برو بکشش گفتم بابا تو اینارو داری میبینی نکن کم خدمت کن چرا میری بچشونو نگه می‌داری اون میره زن بازی تو چرا جای اونو باید پر کنی یا تو چرا آشغالاشونو می‌بری لامصب به خودت بیا ببینش داره چکار می‌کنه ولی نه فقط بلاکش می‌کنه دیگه هیچ عکس‌العملی نشون نمیده

بی محلی هاش . بدرفتاری هاش هیچی وقتی پیامای شوهر خواعرشو میبینه چرا سکوت می‌کنه چرا هیچی نمیگه چرا ب ...

چون شما خیلی مهربونی کردی براشون 

چون خیلی با گذشت بودی 

چون خیلی کم توقع بودی 

چون خانواده ملایمی داشتی 

و هزاران دلیل دیگه 

من اینجا درکت میکنم ولی متاسفانه کسی درکت نکرده تو تاپیک 

ولی راهش این نیست که میگی

چون شما خیلی مهربونی کردی براشون چون خیلی با گذشت بودی چون خیلی کم توقع بودی چون خانواده ملایمی داشت ...

دقیقااا من خیلی براش خوب بودم خیلی از خانواده با وضع خوب اومدم با پشت افتضاح این ساختم آخرش جوابم شد این