2777
2789

چندباری عاشق شدم ولی تلخ بود اخرش

چرا خدا بعضیا مثل منو از همه چی ناکام میزاره

یعنی منو افریده که فقط کاممو تلخ کنه!

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم شخصا چون شانس ندارم

پس جایگاه خدا کجاست تو زندگیمون که هیچوقت دستمونو نمیگیره!؟

الله اعلم، منم مثل تو ولی بازم از رحمت خدا ناامید نیستم

من بدجور ناامیدم

چون دیگه هیچی ازم نمونده

یه بیمار جسمی و روحیم

خدا بعضی از ادم ها مثل من افرید تا زجر بکشمتا دنیا متوجه ی مرز خوشبختی و بدبختی بشه

تا خیلیا با دیدن ما قدر زندگی و نعمتهایی که خدا بهشون داده رو بدونن😔

چند بار عاشق شدی؟ 

عشق فقط یه باره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
پس جایگاه خدا کجاست تو زندگیمون که هیچوقت دستمونو نمیگیره!؟

بنظرم همش سرنوشت

من به خدا التماس میکردم ازدواج کنم آخرش هم یه عتیقه نصیبم شده انگار یه چیز رو زوری از خدا میخواستم 

خر بودم دیگه فکر میکردم ازدواج چیه

بنظرم همش سرنوشتمن به خدا التماس میکردم ازدواج کنم آخرش هم یه عتیقه نصیبم شده انگار یه چیز رو زوری ا ...

چند سالگی ازدواج کردین؟

منم ۳۶ سالنه ازدواجم جور نمیشه

قوربون زبونت ااای گفتی ما بهر تماشای قیل و قال جهان آمده ایم بعدم به هرکی میگی میگه تجربه است درس عبرتی آخه والا ما صد ساله زندگیمون درس عبرتی بسه دیگه ما کی خوشی ببینیم کی معجزه ها مارو پیدا میکنن ؟؟ 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️