2777
2789

یه دوست دارم که با هم رفت و آمد داریم تو این چند ماه من یبار ماکارونی درست کردم بردیم پارک اونم یه لوبیا پلو بعدش دعوت کرد پارک یبارم اونا مارو دعوت کردن جوجه درست کنیم خونشون که نون و دنگ کامل غذا رو دادیم بعدش من دعوتشون کردم جوجه گرفت شوهرم برا یه شب یک و خورده ای خرجکردیم دنگ هم نگرفتیم چون مهمان ما بودن و یبارم خودش با دخترش اومد خونمون شام حالا الان باز منتظر شامه که دعوتشکنم انگار نه انگار که من چه خرجی متحمل شدم برا یه شب اونم بدون دنگ 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنگ دادن چه معنی داره تو رفاقت؟

شماها لطف کنید باهم نه دوست باشید نه بهم غذا بدید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خوب دعوت نکن مگه مجبورت کردن

چونکه خودش داره خودشو دعوت میکنه هی میگه یه شب میخواییم بیاییم خونتون ینی برا شام دیگه بحث پول و این حرفا نیست بدم میاد که هیچی حالیش نیست

دنگ دادن چه معنی داره تو رفاقت؟شماها لطف کنید باهم نه دوست باشید نه بهم غذا بدید

ببخشید الان بدهکارم شدم؟! میگم ما اهل دنگ گرفتن نیستیم این خانوم خودش مارو دعوت کرد بهم گفت از خونه نون و گوجه بیار دنگ جوجه و بقیه چی آرم گرفتن آزمون 

والا🤭🤭چون از لحن اسی معلومه.منتظر دعوته خودش هم

نه من خیلی با اینجور روابط حال نمیکنم طرف خیلی حسابگر بارها شده رفتیم بیرون هی ما خرج کردیم پولمون حروم نیس که