شوهرم خیلی باهام بد رفتاری میکنه خیلی بی محلی میکنه اولویتش نیستم انگشت کوچیکه من نمیشه ولی بهم بی محلی میکنه ۶ سال تحمل کردم ولی میخوام بهش خیانت کنم تا زندگی خواهر شوهرمم خراب کنم چون بخاطر اون زندگی رو به من زهر کرده
شوهر خواهر شوهرم چندین بار به من پیشنهاد داد ولی قبول نکردم حتی به شوهرمم گفتم ولی اون چون عاشق خواهرشه سکوت کرد و هیچی نگفت منم میخوام خیانت کنم تا هم خودش هم خواهرش از غصه بمیرن 🤗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه قرار نشد که باز مثل اول بیفکری بکنی تو باز مثل هم.ون دوران بی تجربگی میکنی تو باید از تجربه ات ک ...
تایپکام بخون ببین چجوری یهو از شیطان شد اولش بخدا فقط مشکل این بود منو تنها میزاشت میرفت خونه مادرش کم کم یهو همه چی عوض شد
من دیگه هوس هیچی هم نمیکنم 😭 اون اوایل که فهمیدم باردارم چقدر ذوق داشتم نمیدونستم چجوری بهش بگم خوشحالش کنم یهو کار به جایی رسید که میخوام این بچه زودتر از بین بره