2777
2789
عنوان

می‌خوام خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 114 پست
بچه ننه هستش درست میگید شما از روستا هستید یا شهر؟

باورت میشه من از مرکز استان از یکی از جاهای خیلی خوب بالاشهر  اومدم با این تو یه روستا زندگی میکنم و اون جواب اونهمخ خوبی منو اینطوری داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورت میشه من از مرکز استان از یکی از جاهای خیلی خوب بالاشهر اومدم با این تو یه روستا زندگی میکنم و ...

اهااان پس برعکس چیزی که فکرمیکردمه 

اونوقت خانواده ات نظرشون درمورد تو چیه 

همراهتند یا نه طرف اونند؟

اهااان پس برعکس چیزی که فکرمیکردمه اونوقت خانواده ات نظرشون درمورد تو چیه همراهتند یا نه طرف اونند؟

خانوادم میگن طلاق بگیر من همه جوره شرایط طلاق دارم هم خانوادم وضعشون خوبع و حمایتگر هستن هم خودم شاغلم

خانوادم میگن طلاق بگیر من همه جوره شرایط طلاق دارم هم خانوادم وضعشون خوبع و حمایتگر هستن هم خودم شاغ ...

صد درصد طلاق بگیر 

خیلی خوبه  خوشحال شدم اینا شنیدم ازت 

فکرکنم الان چهارماهه بارداری ؟ 

ازدواج دومت برات خیلی خوب میشه مطمعنم

صد درصد طلاق بگیر خیلی خوبه خوشحال شدم اینا شنیدم ازت فکرکنم الان چهارماهه بارداری ؟ ازدواج دومت بر ...

آره تقریبا چهار ماه 

من دیگه غلط بکنم بفکر ازدواج دوم بیفتم این آشغال پست فطرت کاری بهم کرده اسم ازدواج بیاد دو پا دارم دو پا دیگه قرض بگیرم فقط فرار کنم 

آره تقریبا چهار ماه من دیگه غلط بکنم بفکر ازدواج دوم بیفتم این آشغال پست فطرت کاری بهم کرده اسم ازدو ...

نه قرار نشد که باز مثل اول بیفکری بکنی 

تو باز مثل هم.ون دوران  بی تجربگی میکنی 

تو باید از تجربه ات کمال استفاده رو بکنی 

داشتم تاپیکانو میخوندم رسیدم به اونجا که هوس کالباس کرده بودی 

وااای منم هوس کردم گشنه ام شد واااای خدااا 😅😅

نه قرار نشد که باز مثل اول بیفکری بکنی تو باز مثل هم.ون دوران بی تجربگی میکنی تو باید از تجربه ات ک ...

تایپکام بخون ببین چجوری یهو از شیطان شد اولش بخدا فقط مشکل این بود منو تنها میزاشت می‌رفت خونه مادرش کم کم یهو همه چی عوض شد 

من دیگه هوس هیچی هم نمیکنم 😭 اون اوایل که فهمیدم باردارم چقدر ذوق داشتم نمیدونستم چجوری بهش بگم خوشحالش کنم یهو کار به جایی رسید که می‌خوام این بچه زودتر از بین بره