از نظر شما ، شوهرتون در مورد یه خانوم دیگه ای چه رفتاری انجام بده خیانت حساب میشه یا حساب میکنین ؟ یعنی کلا شوهرتون چیکار بکنه چه رفتاری انجام بده میگید خیانت کرده بهم؟
یعنی یه صحبت کردن ساده و بدون قصد غرض هم خیانت حساب میشه ؟ البته به قصد کمک
اگه صحبت کردن عادی باشه و یا جنبه کاری و هدفمند داشته باشی اشکال نداره اما یه پسری که هدفش یه دختر باشه هرکار کنه آخر او میده که داره خیانت میکنه زبان بدن همه چی رو لو میده 😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهر من به خانومای دیگه لبخند بزنه تشکر کنه زل بزنه از هوش و قیافه شون تعریف کنه باهاشون حرف بزنه چیزی بهشون تعارف کنه چیزی ازشون بگیره مستقیم نگاشون کنه حرفشونو تایید کنه آروم باهاشون حرف بزنه از کنارشون رد بشه بهشون فک کنه میکشمش
فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
هر رفتار و افکار جنسیت زده که یه آقا با خانومی غیر از همسرش داشته باشه حالا اون خانم حتی می تونه مادر خواهر و یا دختر اون مرد باشه رفتار سالمی نیست . منظورم از جنسیت زده اینه که تو اون لحظه به زن بودن طرف فکر می کنه نه انسان بودنش