2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 128 پست
یعنی یه صحبت کردن ساده و بدون قصد غرض هم خیانت حساب میشه ؟ البته به قصد کمک

اگه صحبت کردن عادی باشه و یا جنبه کاری و هدفمند داشته باشی اشکال نداره اما یه پسری که هدفش یه دختر باشه هرکار کنه آخر او میده که داره خیانت می‌کنه زبان بدن همه چی رو لو میده 😂

هررفتاری که کنار من باطرف انجام بده وباعث شه من ناراحت بشم وبلعکس خیانته

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من به خانومای دیگه لبخند بزنه تشکر کنه زل بزنه از هوش و قیافه شون تعریف کنه باهاشون حرف بزنه چیزی بهشون تعارف کنه چیزی ازشون بگیره مستقیم نگاشون کنه حرفشونو تایید کنه آروم باهاشون حرف بزنه از کنارشون رد بشه بهشون فک کنه میکشمش

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بله بله 

چه لزومی داره به خانوم غریبه کمک کنید کمیته امداد که نیستید 

یا خانومتونم در جریان بذاری باهم کمک کنید 

شاید الان خیانت محسوب نشه ولی اینجور داستانا راهشو بازمیکنه و خانوما به شدت روش حساسن

هر رفتار و افکار جنسیت زده  که یه آقا با خانومی غیر از همسرش داشته باشه حالا اون خانم حتی می تونه مادر خواهر و یا دختر اون مرد باشه رفتار سالمی نیست . منظورم از جنسیت زده اینه که تو اون لحظه به زن بودن طرف فکر می کنه نه انسان بودنش

خوشم میاد مردا هرکاری میکنن

بهونشم دارن

خوب اگ راست میگی

بزار خانمت کمک کنه

تو به مردها کمک کن

اگ راست میگی

از نظر من با این کمکها شروع میشه

آخرش به رابطه ختم میشه