2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 74887 بازدید | 10318 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممممم به همگی دوستای نازنینم خوبین سال نوتون مبارررک و به روشنی این شب های قدر انشالله تیک مخصو ...

سلام عزیزدلم خوبی ؟

فسقیلا چطورن؟

انشاءالله همه هدفای قشنگت تیک بخوره گلم💖

دست اقا حامددرد نکنه که کمک میکنه

سلام دخترا چطورین ؟

یه سری ازاهدافمو نوشتم یه چیزاییم یادم میاد دوباره اضافه میکنم 

یه جا خوندم نوشته بود برای اینکه هدفای قشنگ اول سال تا اخر یادتون نره بهتره هرماه بزارین برای یه هدف تا بشه روتین بعد هدف بعدی اضافه کنین اینجوری ذوق ادم کور نمیشه

من اولین هدفم سرسبز کردن باغچه هام فعلا کلی ذوق وشوق دارم انشاءالله بتونم قشنگ نگهش دارم 

سلامممممم عزیزانم

مهدیس جونم بلا به دور باشه عسلم زیاد سخت نگیر فیبر و پروتئین و زیاد بخور اینجوری وزن کم میکنی بدون ضرر

محیا و ازگل جونم شما چطورین تنت سلامت باشه آزی جونم به خیر سرکار بری 

فاطمه جونم به به  رسیدگی به باغچه عالیه کلی هم بهت روحیه میده و زیبایی خونه رو صدچندان می‌کنه 

سارا جون به تن سالم و خیر و برکت سفره افطاری رو  انجام بدی مهربونم 

فاطمه جون شما چطوری 

پانته آ کجاست شیوا جونم آتا کجایییییییی 

ریحانه بانو شما خوبی ؟؟ 

دخترا من اومدم بگم ☹️😟😞😞🤬🤬

رادین بابا گفتن رو یاد گرفته 🥲حامد که دیگه پاهاش روی زمین نیست بیست سال جوانتر شده ☹️😞🙉

حتی جشن هم واسش گرفته 

هرجا میریم و هرکی میاد بابا گفتناش شروع میشه 😂👊🏼😂👊🏼😂🫤

هزار و چهارصد و چهار رو خیلیییییییی خوب شروع کردم 🫤 فقط اول امیدم خدا بعد رادوین که بگه مامان رادین که تو زرد از آب درآمد 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
ممنون خانمی خودت خوبی؟فسقلات خوبن!؟

مرسییییییییی خاله جونشون 💘 💕 ✨ ♥️ عشق منی 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
سلامممممم عزیزانممهدیس جونم بلا به دور باشه عسلم زیاد سخت نگیر فیبر و پروتئین و زیاد بخور اینجوری وز ...

سلام گلم خداروشکر ک سال رو خوب شروع کردی مطمعا روزهای دیگه عالی پیش میره 

ای جانم قربون رادین لپو من 

😍😍😍😍😍

بچه ها اول بابا میگن معمولا ناراحت نباش 

ایشالله ک رادوین رو سفیدمون کنه بگه مامی 🤣🤣

سلام‌هوشگلام .خوبین؟؟؟؟

چخبرا؟؟؟ من حسابی شلوغم، سرکار، مهمونی

سرکار‌،مهمونی...

انشالله شما هم هوش باشین‌عشقام

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️ 《سنم الان‌۳۴ هستش، نگاه به سال عضویتم‌نکن...بخاطر تغییر امضام‌ مجبور بودم سال تولد بزارم‌ تا ذخیره شه》😁🫡بدرود👋

سلامممممم عزیزانممهدیس جونم بلا به دور باشه عسلم زیاد سخت نگیر فیبر و پروتئین و زیاد بخور اینجوری وز ...

ممنونم عزیزم ♥️ خدا رو شکر

آخی عزیزم مبارک باشه بابا گفتن گل پسرت 

امیدوارم رادوین ات بگه مامان

ولی زیاد امیدوارم نباش چون احتمالا به داداشش نگاه می‌کنه😂

دختر من اولین کلمه اش   نه   بود دومی هم بابا

ولی پسرم اولین کلمه ماما بود 

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊

سلام دوستان خوبید ایامتون به خیر و شادی

من خانواده شلوغ همسرمو همه رو باهم شام دعوت کردم با خودمون ۳۰ نفر شدیم بچه های خواهرشوهرا و برادرشوهرا ازدواج کردن و بچه دارن واسه همین تعدادشون زیاده

خیلی خسته کننده و کلافه کننده بود ولی راضی بودم از طعم غذا و همه چی 

راحت شدم یهو همه باهم اومدن و تموم شد

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊