2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 76774 بازدید | 10574 پست

ان شاء الله امسال سال خوبی باشه

سالی بهتر از سال های دیوه زندگیمون 

و خدا بهترین تقدیرات رو برامون نوشته باشه

که خودش آگاه تره به احوالمون 🤲❤️✨

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آزگل سارا ساحل جونم شرمنده نتونستم جواب تونو بدم 

قبل آخرین پیامم ک تبریک بود گفته بودم رژیم اینا ... 

ک فرداش ی اتفاق بشدت بدی افتاد برام و از لحاظ روحی واقعا بهم ریختم تا ۳ روزه هیچی جز آب نتونستم بخورم ... 

واقعا روزای بدی بود ولی بشدت درس عبرت دیگ سال تحویل قول دادم از تجربه ها استفاده کنم تا خودمو ب فنا ندم 😂😂

آره خلاصه رژیمم نتونستم بگیرم ولی نسبت ب قبل کمتر میخورم واقعا ... نمی‌دونم حالا باز 

ولی این روزا کمترین ارتباط با دیگران دارم و دارم مثل قبل از تنهایی لذت میبرم و خودمو الویت قرار دادم 

مطمئن ام امسال قوی تر از قبل میشم البته با استفاده از تجربه هام و اعتماد نکردن ب کسی 😁

انقد از اعتمادم سو استفاده شده ک حس میکنم دارم پارانوئید میگیرم 🤣🤣( همون شک کردن اعتماد نکردن ) ولی راضی ام 🤪😂🤦🏻‍♀️

🎀

آزگل سارا ساحل جونم شرمنده نتونستم جواب تونو بدم قبل آخرین پیامم ک تبریک بود گفته بودم رژیم اینا ... ...

سلام خوشگلم

بلا به دور عزیز دلم

مهدیس جونم سخت نگیر 😙😙😙😙

کارت درسته عزیز دلم انشالله سال جدید به همه هدفات برسی  عسلم💙💜💙💜

سلام دخترا خوبین

من دوباره بسته تموم کردم با نت آزاد اومدم این هفته قصد ندارم شارژ کنم چون این هفته خودم مهمونی افطاری دارم .

می خوام یکم کدبانو باشم😊

خیلی دوستون دارم مواظب خودتون باشین زودی شارژ میکنم میام می خونمتون 😙😙

سلاممممممم به همگی دوستای نازنینم خوبین سال نوتون مبارررک و به روشنی این شب های قدر انشالله تیک مخصو ...

چه هدف هوشمندانه و به جایی 😊😊👌👌

یادم باشه منم حتما به لیستم اضافه کنه

هر چند که در این زمینه من باید خیلی انرژی بزارم 😊

ولی ما می توانیم 😉💪💪💪

راستی عیدی هامو گرفتم پدر شوهرم بهم پول داد من یه بخشی رو یه پک گوشواره خریدم که واسه استایل متفاوت ...

عیدی هاتم مبارررررک ساحلی

به نظر من که قشنگتریم قسمت نوروز عیدی گرفتنه 😋😋

سلام‌ خوشگلام...خوبین؟؟؟ نمیدونم‌بهتون‌تبریک‌گفتم‌یا نه؟ ولی عیب نداره باز‌میگم...سال نوتون‌مبارک‌ان ...

عیدت مبارررک خوشگلم

به به عیدی از ریستمونم نوش جونت باشه آزی 😍😍😋

چه دعایی بود فاطمه جون؟؟؟؟

دعا نبود 

ایه قرانی بود 

گذاشتمش همینجا

حالا بگردم پیدا کنم میزارم برات 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم 💛❤💚

روزی یکسال...!

با سلام و احترام؛
دوستان بزرگوار پیرامون این مطلب سوالاتی داشتند:
🌹فارغ از اینکه ماه ۲۹ یا ۳۰ روزه است این دستورالعمل مخصوص روز ۱۵ ماه مبارک رمضان و روز میلاد کریم اهلبیت است، به عبارت دیگر یکسال سر سفره با کرامت امام حسن صلوات الله علیه هستیم.

🌹دستور مرحوم آقا فخر تهرانی رضوان الله بدون هیج قیدی است و نیاز نیست با زعفران، قلم نی و ... نوشته شود (اگر کسی خواست بنویسد منعی نیست) با خودکار و مداد معمولی می توان نوشت فقط در صورت امکان مداد یا خودکار مورد استفاده «نو» باشد .

🎙نکته بسیار مهم:
در سال های گذشته حجت الاسلام الهی فرموده بودند:آیه ۲۸ سوره مبارکه هود فقط این بخش از آیه مدّنظر است:
«أَنُلْزِمُكُمُوهَا وَأَنْتُمْ لَهَا كَارِهُونَ» که نوشته شود و بسیار مجرب بود و توسط دوستان مورد اعتماد تجربه شده بود ولی امسال فرمودند که این آیات را نوشته و در کیف پول خود بگذارید:
«أَنُلْزِمُكُمُوهَا وَأَنْتُمْ لَهَا كَارِهُونَ» (قسمتی از آیه ۲۸‌ سوره هود)
و بعد بنویسید:
«إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ» (آیه ۵۸ سوره ذاریات)

🌹نیاز نیست اِعراب (علائم) آیه گذاشته شود.

🌹در صورت امکان قبل و بعد از انجام این دستور به روح مرحوم آقا فخر تهرانی رضوان الله علیه ، صلوات و سوره ای هدیه شود.

🌹امام جعفر صادق صلوات الله علیه:
«إِذا دَعَوتَ فَأَقبِل بِقَلبِکَ فَظُنَّ حاجَتَکَ بِالبابِ»؛ «هرگاه دعا کردى با دلت روى آور و آنگاه گمان داشته باش که حاجتت پشت در است»

📚عُدة الداعی و نجاح الساعی، ص ۱۴۴.

🌹دوستان گرامی این دستور را با یقین انجام دهند: اعتقاد، اعتماد هم میخواهد...!

🌹از دوستان بزرگوار و عزیزی که این مطلب را در گروه های مختلف امانتدارانه منتشر کرده بودند خواهشمندیم این مطلب را نیز منتشر نمایند تا دوستان نسخه کامل این دستور را به فضل و رحمت الهی انجام دهند.

💐به روح ملکوتی و لطیف مرحوم آقا فخر تهرانی رضوان الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.

@siyahdune

بیشتر ببینید
سلام فاطمه جون میشه امروز بنویسم اینو یا دیگه نمیتونم

سلام عزیزم 🥰😘🌼

گفته مخصوص روز 15 رمضان هست 

حالا شما بنویس بزار تو کیف پولت 

ضرری نداره گلم 

بیشتر ببینید