2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 75193 بازدید | 10355 پست

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام به روی ماهتونروزاتون پر از قشنگی♥️امشب افطاری داریم و کل کارالهی که اون بالایی برای همه بهترین ...

خیلی خیلی ممنونم ازت 

منم برا همه تون دعا کردم 

اجرت با این شب های عزیز 🫂🫂🫂

سلاممممممم به همگی دوستای نازنینم خوبین سال نوتون مبارررک و به روشنی این شب های قدر انشالله تیک مخصوص همه آرزو ها و خواسته هاتون بخوره منو هم فراموش نکنین 

ازگل جونم حتمااااا دعا میکنم انشالله حال مادر بزرگت روز به روز بهتر شه عزیزدلم تنش سلامت 🧿🫀

سارای قشنگم مرسییییییییی نازنینم شما و بقیه خواهرام زیباترین هستین عشقم ♥️🍓

محیای خوشگلم همسرجان برگرده خونه خیلییییییی مخصوص جبران می‌کنه و کنار هم خوش میگذرونین عشقم تنش سلامت کاره دیگه ایجاب می‌کنه باز خداروشکررررر 

فاطمه ها ریحانه مهدیس و آتاجونم احوال شماها چطوره ؟؟

پانته آ مهربونم کجاست آخه ؟ 

همتون خوبین ؟؟ 

من خداروشکر سال جدید رو عالی شروع کردم هنوز هیچی نشده خودمو چندتا مهمونی جدید با میزبان های جدید دعوت کردم 😂

دلیلش هم همین زیادی بگو و بخند کردنه 😂🫤

این حامد دیشب میگفت تو ظرفارو ول کردی اون لحظه اول نیومدی واسه چایی من اومدم آوردم 

فقط سال شروع کردن من که به لطف تو بختم بلنده شدم چایی پخش کن تو😂😂😂😂😂🙉😝🙉😝🙉😝

یکی از اهداف اصلی امسالم اینه تحت هر شرایطی ازش کار بکشم البته قبلا هم کمک میکرد اما تشکر و قدردانی میکردم امسال از این خبرا نیست باید خودکار پاشه 

راستی هرچی کم کرده بودم برخواهد گشت ۱۴ م میرم باشگاه 

امیدوارم سارا این گزارش رو واسه لیست اهداف امسال من قبول کنه 😂😂

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید

راستی عیدی هامو گرفتم پدر شوهرم بهم پول داد من یه بخشی رو یه پک گوشواره خریدم که واسه استایل متفاوت به کارم میاد 

بقیه رو هم برداشتم روزی که رفتم شهرستان برم آرایشگاه باهاش😂

مادر شوهرم لباسمو داد اما سایزم نبود اونو بخشیدم که سایزمو بهم ببخشن 😎😵‍💫

حامد همون روز سال تحویل دوتا  میز عسلی  اضافه خریده اسمشو گذاشته عیدی من 🫤🫤🫤🫤🫤🫤

انگار فقط واسه منه 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید

زهرا جونم شما خوبی خانوم ؟؟ یادم رفت بالا بپرسم 

بیشتر ببینید
راستی عیدی هامو گرفتم پدر شوهرم بهم پول داد من یه بخشی رو یه پک گوشواره خریدم که واسه استایل متفاوت ...

سلام ساحل جونم فدای تو خوشگلم 

عيدت مبارک 

دعات کردم البته تک تکتون رو 

خداروشکر خوش هستید خواهرم 

عیدی هاتم مبارک گلم

سلام خوش قلب من 💋❤️افطاری قبول باشه مامان منم دیشب افطاری داشت جاتون خالی عالی بود ان شاء الله هر چ ...

ممنونم زیبای من

قبول باشه عزیزدلم♥️♥️

فداتشم برای همه بهترینا اتفاق بیفته

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
بیشتر ببینید
سلاممممممم به همگی دوستای نازنینم خوبین سال نوتون مبارررک و به روشنی این شب های قدر انشالله تیک مخصو ...

سلام عزیزم سال نو مبارک 

امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشی پر از سلامتی و شادی

ممنونم از احوال پرسیت♥️

ما دوسه روزی خونه بابام بودیم و دیشب هم رفتیم خونه پدر شوهرم 

فردا شب هم مهمون زیاد دارم واسه شام 

مشغول خریدم 

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊

سلام‌ خوشگلام...

خوبین؟؟؟ نمیدونم‌بهتون‌تبریک‌گفتم‌یا نه؟ ولی عیب نداره باز‌میگم...

سال نوتون‌مبارک‌انشالله بهترینا واستون‌اتفاق بیفته.

من این چنروز تونستم اقوام‌درجه یک‌ رو برم دید و بازدید

.امشبم همشون‌خونم دعوتن...

از فردا باید بریم‌ سرکار🥲

خداحافظ تعطیلات😅

انشالله ب شماها هم خوش گذشته باشه...

راستی فاطمه روز ۱۵ رمضان‌ گفته بودی ک واسه رزق و روزی، من همون روز اذان ظهر رفتم بیرون شرکتمون نوشتم اون دعارو، و برکتشم‌خدایی دیدم،

ک اولین‌پول رو ،رئیسمون ،اومد یهویی ب ما‌خانما،هرکدوم‌ ۵۰۰  داد.😂 

خلاصه‌خواستم‌تشکر‌کنم رفیق🤝🫀

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️ 《سنم الان‌۳۴ هستش، نگاه به سال عضویتم‌نکن...بخاطر تغییر امضام‌ مجبور بودم سال تولد بزارم‌ تا ذخیره شه》😁🫡بدرود👋

سلام‌ خوشگلام...خوبین؟؟؟ نمیدونم‌بهتون‌تبریک‌گفتم‌یا نه؟ ولی عیب نداره باز‌میگم...سال نوتون‌مبارک‌ان ...

سلام آزگل جونم ❤️💋

سال نو تو هم مبارک 😘

من فقط خونه مامان و مادر شوهر رفتم 

🤷‍♀️

توبچه زرنگی 😉

به به 

عشق من مانی🤑

ازگل منم نوشتم 

ولی نمیدونستم حتما باید موقع اذان باشه 

یکساعت بعد اذان بود 

منم برکتشو دیدم 

برای کیف پول شوهرم هم نوشتم 

بهش میگم امسال قراره بچه پولدار بشی چه حسی داری😀

خلاصه که ان شاء الله این اولین قدمش باشه 

و خداجونمون برکت و روزی به سمتمون روانه کنه 😘💋

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید