2777
2789
عنوان

خانم ها با تجربه بارداری بیان

64 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر

من میخواستم اقدام کنم برای بارداری دکتر برام سونوگرافی برای سایز فولیکول نوشت و امروز روز دوازدهم چرخه قاعدگیم بود و سونوگرافی رو انجام دادم .الان باید چیکار کنم 

تاپیک اقدام وبارداری منوبخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یک روز درمیون اقدام کن فولی هات خوبه تنبلی تخمدان هم داری ک مهم نیست چون فولیکول خوبم داری

ازکجامتوجه شدی تنبلی داره؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یک روز درمیون اقدام کن انشالله که مامان بشی گلم💐

تنبلی تخمدان داری اگه میتونی تهیه کنی قرص اوزیل بگیر و روزی یکی بعد ناهار بخور..

سعی کن از پای مرغ تو وعده هاتون استفاده کنی حالا یا خودش یا سوپش + سیرابی

قبل اقدام غذای سنگین نخورید یا فاصله باشه چند ساعت از غذا و اقدامتون

استرس هم نداشته باش که ته ماه چی میشه بسپر دست خدا خودتو مشغول کن بهش فکر نکنید

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید