2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30423 بازدید | 4617 پست
مامان منم میزاشت یادمه یدفعه یه بسته دوهزاری پیدا شد موقع خونه تکونی خودشم یادش نبود کی گذاشت با تعج ...

😂😂😂😂حق داشته آخه اون لحظه حسی که بهت دست میده غیر قابل تصوری انگار که فرشته ها واست آوردن یا  از طرف بابانوئل 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

خانوما من کلی جذب خوب داشتم 

یه قرار دوستانه م کنسل شد و من با پولی که قرار بود اون روز هزینه کنم واسه خودم خوراکی خریدم داخل خونه فیلم دیدم 😂

مادرشوهرم یه رژ قرمز و یه شلوار خونگی  واسم خریده 

من از ذوق همون لحظه اول استفاده کردم الان کلا آشی شده 😬🥴

امیدوارم شماهم روز خوبی رو سپری کرده باشین

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی بود عزیزم خیلی خوبه اینطوری حس کردم منم رفتم کلاس روانشناسی❤️🌹

چه خوووووب😍😍 انرژیمو چند برابر کردی واسه با دقت بیشتر گوش دادن سرکلاس ، چون میدونم اینجا خیلی ها منتظرم هستن بیام براشون بنویسم و حالشون رو همراه خودم بهتر کنم🥰😍

سلام‌رسپینا جان...خیلی ممنون ک با ما هم‌ب اشتراک‌گذاشتی... و خوشحال میشیم بازم واسمون بزاری...منم هم ...

سلام عزیزم دلم، خواهش میکنم قربونت، خیلی خوشحالم که دوست داشتین😍😍

آفررررررررین ، دقیقا این درست ترین و بهترین و مثبت ترین فکری هست که میشه کرد ، اتفاقا سوال یکی از خانم های کلاس همین بود که شوهرش موتوروش خراب شده بود و گفته بود بدشانسم و.... و مشاور گفت سعی کن روی باورهای مثبتش کار کنی که دیگه نگه بدشانسم و...

سلام عزیزم دلم، خواهش میکنم قربونت، خیلی خوشحالم که دوست داشتین😍😍آفررررررررین ، دقیقا این درست تری ...

سلام عزیزم،ممنون

اره دقیقا،،،♥️😘♥️

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
رسپینا خیلی خیلی خیلی ممنونم که ما رو هم فراموش نکردی و به ماهم مطالب رو گذاشتیبا اجازت میزارمشون تا ...

خواهش میکنم عزیزم، ممنوووون از خودت که باعث و ب ا ن ی این گروه خوبی که من بتونم بیام اینجا بنویسم براتون😘😘❤️❤️

حتما عزیزم، خوشحال میشم 😍😍

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ ...

سلام عزیز دلم خوراکی های خوشمزت نوش جون ساحلی عالیه که نیمه ی پر لیوان رو دیدی 😉😍

شلوار خونگی مباررررررکه عزیزم 

و آشی که روی شلوارتم ریخته نوش جونت 😉😉😉

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ ...

سلام عشقم،چخوب،،،😍😍

دست‌مادرشوهرتم‌درد نکنه♥️♥️♥️

پانته آ 🥰 من پی ام تو و ازگل جون رو خوندم منظورتون از موجودات ماورایی همون اجنه و همزاد و.. هست ؟؟ ...

اره ساحلی وجود دارن، بعضی ها هم میگن ن‌وجود نداره...ولی من خودم یکی‌از اونایی هستم ک هم دیدم وهم‌شنیدمشون،و بیشتر وقتا احساسشون میکنم...🙃

به به 😍🧿💘 تازه علت هم شده که دور بزنین بیشتر خیابونا رو بگردین 😂😍

ن ساحلی،کمی وایسادیم تا درست شد🤣🤣🤣🤣راهمون دور میشد تا پمپ بعدی