2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور خیانت رو ببخشم

199 بازدید | 21 پست

شوهرم هم خیانت جنسی کرده هم عاطفی و اینکه اعتیاد به ترامادل هم پیدا کرده ۱ساله که تو خونه ترکش دادم ولی الان پشیمونه حق طلاق داد به من ماشین هم زد ب نامم فقط میگه بمون اشتباه کردم میگه خودمم موندم چرا اینکارو کردم واسمون میگه دعا نوشتن واسمون بخدا و از این حرفا بهش ی فرصت دادم ولی کنارش نمیخوابم که فقط خودشو ثابت کنه بدهی هم زیاد داره کارو کاسبی درست و حسابی هم نداره نمیدونم چیکار کنم ی بچه ۴ ساله دارم کسی هست خیانت رو بخشیده باشه الان اوکی باشه با زندگیش ؟

پدرمم حامی نیست ک برگردم اونجا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مدیتیشن ، مراقبه و ... هرجور  از هر راهی که می تونی سعی کن حالتو یهتر کنی ، فراموش نمیشه به این زودی تا زمانی که بتونه دوباره اعتمادتو به دست بیاره و ببینی که خطا نکرده اون موقع میشه برگشت به حالت قبل باید مطمئن شی ازش ، 

دادن یک فرصت دوباره به خاطر بچت و زندگی تی که ساختی

قوی باش و درستش کن 

فعلا سعی کن حواستو پرت کنی کمتر به این قضیه فکر کنی تا اذیت نشی با شوهرتم جدی حرف بزن

نه چتیبخاطر دخترم مجبور شدم، همسرمم پشیمون بود

من خیلی بد ی دستی میزنم فهمیدم از اول ازدواج به دخترا تیکه مینداخته بعدشم که یکم قیافه اش خوب شده با چند نفر دوست شده بعدم که به ی نفر ۲میلیون داده زمانی که یخچال گوشت و مرغ و نون هیچی نداشت خالی بود ۲ ت داده ب اون باهاش خوابیده 

نه چتیبخاطر دخترم مجبور شدم، همسرمم پشیمون بود

به نیت خونه دار شدنتون🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

.........

من خیلی بد ی دستی میزنم فهمیدم از اول ازدواج به دخترا تیکه مینداخته بعدشم که یکم قیافه اش خوب شده با ...

خیلی سخته

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
با مدیتیشن ، مراقبه و ... هرجور از هر راهی که می تونی سعی کن حالتو یهتر کنی ، فراموش نمیشه به این ز ...

الان ۲ماه میگذره دقیقا با مدیتیشن حالم بهتر شده فقط نمیدونم ولش کنم یه بمونم

به نیت خونه دار شدنتون🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرج ...

ممنون گلم براتون آیت الکرسی خوندم 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️