2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29398 بازدید | 4498 پست
😍😍😍😍😍😍 مرررررسیهمین قدرم واسه منه برف ندیده خیلی هست آزی 😉

عزیزمممم شما کجاتون برف ندیدست!!!.همینقد وفادار ب دوستی،نگهش داشتم😌

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که امشب امضای خدا ویژه پای برآورده شدن تک تک آرزو هاتون باشه 

خونه دار شدن محیا جونم مخصوص 🫀😍💫انشالله 

♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

من همتون رو دعا میکنم منو هم از یاد نبرین 😘😘

.. 

من امروز روز خوبی رو داشتم 

ماسک ساختم باقلوا 😂که اینجا هم به پوستم برسم 

قرمز ها مخلوط دارچین چای ترش و ژل آلوئه ورا 

زرد ها هم آب پرتغال و دارچین و ژل آلوئه ورا 

.. 

امروز من یه کار نیک کردم 😂نتیجه داد میگم بهتون 

نمک ریختم توی کفش پای راستم 

که همیشه مسیر واسم آسوده و پر انرژی باشه 

امروز که کلی رفت و آمد داشتم روزای بعدی رو ببینم 😉

ماشین عروس دیدم بیرون 😍 دوستمو دیدم 😍اینو خریدم  و تقدیم کردم به خودم ،ماسک درست کردم 🙉 خونه مادربزرگم رفتم و برگشتم و همین 

راستی معذرت می‌خوام اگه هنوز پیام های خصوصی رو نخوندم تعدادشون زیاده 🥺در اولین فرصت میخونم ♥️ 😘

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمممم شما کجاتون برف ندیدست!!!.همینقد وفادار ب دوستی،نگهش داشتم😌

منم نگهش داشتم آزی ❤️🥺

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

اینارو می‌خوام انجام بدم 😂🙉به شدت علاقه مند شدم به آب نمک سارا با یه سرچ اینارو پیدا کردم 

💖💖💖بسم الله الرحمن الرحیم 💖💖💖خدایا شکرت بخاطر بزرگیت خدایا شکرت بخاطر بودنت خدایا شکرت بخاطر س ...

خوش اخلاق کی‌بودی تووو عشقمممم

چقدر خوشگله ازگل درخت کریسمسی شده پرخیر و برکت باشه دستت درد نکنه 😍 😍 ماهم لذت بردیم از دیدنش

عزیزدلمی🥰

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که امشب امضای خدا ویژه پای برآورده ...

سلااااام عزیزمممم مرسی ،همینجور خودت‌گلم...

اورین‌دخمل فعال 🧿💝 الهی شکر ک‌کلی بهت‌خوش‌گذشته، نتیجه نمک‌رو بهمون‌بگو حتما ساحلی، من واسه یکاری کمر همت‌بستم اگه‌ تو اوکی‌بودی بابتش منم‌با‌نمک‌برم‌سمتش...

خواهش میکنم‌دلبر، ما صبر ایوب داریم...چون‌منم تو صف خصوصیام😂😂😂

اینارو می‌خوام انجام بدم 😂🙉به شدت علاقه مند شدم به آب نمک سارا با یه سرچ اینارو پیدا کردم

چ باحال،مرسی‌گلم